28 Şubat 2011 Pazartesi

YABANCI CİSİM ATAN BULUNACAK(MIŞ)


Dün oynanan Trabzonspor-Kayserispor maçından sonra tribünlerden Yunus Yıldırım'a yabancı cisim atılmış ve gelen cisim sonucu açılan kaşına iki dikiş atılmıştı.Bugün Trabzonspor resmi web sitesinde valinin başlattığı inceleme sonucunda cismi atan kişinin kameralardan tespit edilerek hakkında yasal işlem başlatılacağı söylenmiş.Buraya kadar eyvallah cismi atan bulunsun cezası verilsin ancak bir taş,cisim sadece hakeme,futbolculara atılınca suç olan birşey midir ?

Turgutlu maçı sonrasında Göztepeli taraftarları taşlayan polisler bulunup ceza verlidi mi ? orada da kameralar vardı,kameralardan tespit edildi mi ? Polis eşliğinde girdiğimiz Sakarya maçında dışarda bekleyen polisler varken Demirspor taraftarına taş atanlar bulunup cezaları verildi mi ? Maç bitiminde iki saat içerde bekletildikten sonra otobüslerle hareket ettiğimiz anda camları indirenler tespit edildi mi ? Üniversiteli öğrenciyi tekmeleyerek çocuğunun düşmesine neden olan polis bulundu mu ?

Ayrıca iki saat boyunca Sakaryalıları uzaklaştıramayan,Göztepe taraftarını taşlayan,60 tane adamın bulunduğu otobüse biber gazı sıkan polislerin hiç mi suçu yok ? taraftar sokakta yapsa hiçbir yaptırımı olmayacak şeyler yüzünden yeni yasa sayesinde cezalar alırken,polislerin kullandığı orantısız gücün cezası yok mu bu ülkede ?

1 yorum:

yavuzy dedi ki...

Güzel noktalara değinmişsin, tebrikler.