24 Şubat 2011 Perşembe

Sakaryaspor-Adana DemirSpor Maç-Tribün-Olay Değerlendirmesi

Olaysız ve sakin bir şekilde gittiğimiz sakaryada bu kadar olayın nasıl çıktıtğını merak eden arkadaşlara anlatayım hemen:
Gerçekleşen olaylarda taraftarların hiçbir suçunun olmadığını belirteyim. sakaryasporluların bunu yapacaklarını bile bile gittik oraya. Bizim taraftarında hiçbir suçu yoktu. Sadece nefsi müdafa yaptık. Bütün suç Rezil sakaryanın Rezil emniyetindeydi. o Rezillere birkaç soru sorarak sizleri de aydınlatmak isterim:
-Maça giderken bize sakarya şehir turu yaptırıp bizi maça 10 dakika geç sokan sakarya polisi kendilerince bizi korudu ama anlamadığım nokta maçtan önce bizi korumaya çalışan bu memur bozuntuları maçtan sonra neden bizi şehrin göbeğinden götürmeye çalıştı?
-Otobüsü kullanan abilerimizin ters yoldan gidelim tekliflerine neden yanaşmadılar?
-Bütün ışıklardan transit geçtiğimiz halde neden saldırganların olduğu noktada tıkandık?
-Saldırganların camlarımızı kırdığını gördükleri halde neden siz içerden kırdınız dediler?
-Engelli birine neden cop salladılar?
-Solunum sorunum var diye bağıran adama neden bibergazı sıktılar?
Sanırım bu sorulara verecekleri hiçbir cevap yok?
Maça gelince:
Bizimkilerden hiçbir nane olmayacağı ayan beyan ortada. Playoffa kalırsak bunun ıkına ıkına olacağıda gün gibi ortada. (İnşallah 2-3 hafta önceden garantiye alırlar da ben Rezil olurum.) futbolculardaki performans düşüklüğüne bu teknik heyet de çare olamadı ama bu ha deyince olacak birşey değil zaman gerek.Bizim futbolcuların kilo sorunlarını kontrol etmeleri farz oldu artık. Ben bile her gece şırdana gittiğim halde onlar kadar hantal değilim. Samet Albayrak'ı kanatta oynatarak katillik yapan Ali Güneş'e de gel etme eyleme demekten başka hiçbirşey gelmiyor elimden.
Tribün olarak bu yılın en sağlam deplasmanını yaptık. Deplasmanın hakkını ve müstehakkını verdik diye düşünüyorum.

4 yorum:

cinobili01 dedi ki...

İlkyarıda ki maçtan sonra tribün kültürü,sakaryalı duruşu diyenlerin duruşlarını gördük,maçtan sonra gönderme her tribünde olur ama ben Tatangaları daha farklı düşünmüştüm hiç böyle küfürlere,mersin göndermelerine gireceklerini beklemiyordum,mersin tezerruhatı bir maçlıkmış oda bize denk gelmiş,madem mersinle aran iyi diye bağırdın göztepe diyede bağırsaydın onlarla aran daha iyi değil mi? ama Demirsporluluk duruşunu hem maç esnasında hem maç sonunda gösteren bütün abi ve kardeşlerime helal olsun diyorum,dün birkez daha iyiki Demirsporlu olmuşum dedim

yavuzy dedi ki...

İyi bir noktaya temas etmişsin; polisin toplumsal olaylardaki başarısızlığı, bu olayları körüklüyor.

İbrahim İlya dedi ki...

Bu kadar basiretsizlik ancak bu kadar olur

Adsız dedi ki...

arkadaşlar emniyet amirlerinin birinin de tam otobana girerken bize el kol hareketleri yaptığını unutmayalım
bize kumpas kurulduğunu hissettim o andan sonra
tabi o sinirle cep telefonuyla kameraya almayı unuttuk bundan sonra her deplasmanın giriş ve çıkışlarını an ve an kameraya alcağız bu bize ders oldu