8 Kasım 2012 Perşembe

U16 - U17 ve U18 Akademi Ligleri

Kategorilerde dün oynanan karşılaşmalar ile liglerde ilk yarılar sona erdi. U16 gençlerimiz dün Adana'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştılar ve mücadeleyi 1-0 kazanmayı başardılar.Arman Bozkaya'nın teknik sorumluluğunu yaptığı U16 takımımız ilk yarıyı ; 10 maçta toplanan 25 puan ile lider tamamladı. Gaziantep Byk. Belediye ise 19 puan ile ikinci sırada. Ligin 2. yarısına 25 Kasım'da Anadolu Selçukluspor ile oynanacağımız maç ile başlayacağız.

U17 kategorisinde ise yine kendi evimizde Gaziantep Byk. Belediyespor ile karşılaştık ve mücadeleyi 4-0 kazandık. Bu kategoriyi de yine Arman Bozkaya çalıştırıyor. İlk yarıyı 10 maçta toplanan 14 puan ile 6.sırada tamamladık. Anadolu Selçukluspor  ise 26 puan ile ilk yarıyı lider bitiren takım oldu. 25 Kasım'da Adana'da Anadolu Selçukluspor maçı ile ikinci yarıya başlayacağız.

U18'ler ilk yarının son maçında deplasmanda Gaziantep Belediye'yi 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Gollerin ikisi Tolga Akta'dan gelirken diğeri de Ahmet Çelik'ten geldi. Tolga ilk devre boyunca 4 gol atmayı başardı. Geçen senenin golcü ismi Çağatay ise sezonun ilk yarısını 2 golle tamamladı. U18 takımımız ilk yarıyı 10 maçta topladığı 22 puan ile ikinci sırada tamamladı. Grubun lideri 24 puan ile Konya Torkuspor.

Hiç yorum yok: