7 Kasım 2012 Çarşamba

A2 LİDER

Deplasmanda Şanlıurfaspor'u 5-0 gibi farklı skorla yenerek hem 3 puanı aldık hem de Kayserispor'un puan kaybetmesi ile liderliği. Kayserispor'a deplasmanda mağlup olduğumuz maçtan sonra ikinci devrede onlarla oynayacağımız maçın ligin liderini belirleyeceğini düşünüyordum. Ancak Kayserispor'un ard arda puan kaybetmesi ve bizim ard arda galibiyetlerimiz lig liderliğini getirdi.

Şanlıurfaspor karşısında gollerimizi Yusuf Kemal (2), Recep Çoban (2) ve Yunus Ünsal kaydetti. Recep ligde 6 gole ulaşırken, Yusuf Kemal Atalay 5, Yunus Ünsal ise 8 gole ulaştı. Geçen sezonu Yusuf 17, Yunus Ünsal 19 golle kapatmıştı. Temennimiz bu oyunculardan üst yapıda da faydalanılmasıdır. Gökhan Kaba, Erçağ, Emre Balcı gibi oyuncuların A2 maçlarından sonra bu futbolcularla ilgilendiklerini görmek Demirspor'un geleceği adına sevindirici gelişmeler.

11 maç sonunda 25 puan ile grubun lideriyiz. Kayserispor ve Antalyaspor ise 22 puan ile ikinciliği ve üçüncülüğü paylaşıyorlar. 12 Kasım'da Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynayacağımız maç ile ligin ikinci yarısı başlayacak.


Hiç yorum yok: