24 Kasım 2012 Cumartesi

A2 NE İŞE YARAR ?

Takımın iki stoperi de yok. Burak Keskin kart cezalısı, Berat Çetinkaya sakat. Diğer stoper Burak Akyıldız yine sakat. Bu stoper sıkıntısı içinde bile A2 veya U18'den bir oyuncu bile kendisine 18 kişilik kadroda yer bulamıyor. Sezon başında oynadığı maçlarda çokça eleştirilen Karim Alhassan ise ihtiyaç duyulan her maçta kadroda kendisine yer buluyor. 

A2'de Uğur Kaynak, Onur Gedikkaya, Mehmet Gayir veya Ali Osman bu bölgede oynayabilecek oyuncular. Ama hiçbirisi hiçbir maçta kadroda düşünülmedi. Kadroda kendisine yer bulan oyuncuların oynadığı 1461 Trabzon ve bugünkü Gaziantep Belediyespor maçlarında verdiğimiz pozisyon sayısı 15-20'dir. 

Bu oyunculara tecrübesiz nitelendirmesi yapanlara sormak lazım, bu tecrübe A2'de tesislerde, mahalli stadlarda maç oynaya oynaya mı daha iyi kazanılır ? yoksa bugünkü Gaziantep Belediye maçında mı ? Eğer bu oyuncular tecrübesiz, daha erken diye düşünen varsa; açsın TFF sitesinden Bucaspor'un bizi yendiği ve bugün Göztepe'yi 3-0 yendiği kadronun yaş ortalamasına baksın.

Ayrıca teknik kadro acaba A2 ve Akademi U18 takımlarının maçlarını izliyorlar mı ? Antalyaspor maçında kimse yoktu teknik kadrodan. Uğur Hoca ikinci yarı için 6 tane transfer istiyormuş. 1-2 tanesi A2'den olabilir. Hem de Engin Memişler, Karim Alhassan gibi adamlardan daha iyileri.

Hiç yorum yok: