9 Kasım 2012 Cuma

ŞİRKETLEŞME KONUSU VE ŞİMŞEKLER GRUBU AÇIKLAMASI

İki gün önce Adana Tv'de Rigo Boya'nın sahibi Mahmut Tuncel'in Adana sporu, sponsorluklar ve Demirspor üzerine düşüncelerini izledik. Riga Boya yöneticisinin açıklamalarının çok büyük kısmı sevimsizceydi. Ben olmasam Demirspor bugün bu durumda olmazdı, Adana'da başka Mahmut Tuncel yok gibi söylemleri de rahatsızlık yaratan açıklamalar oldu.

Mahmut Tuncel; medya önünde yapılan sponsorluk anlaşmasından 10 gün önce Demirspor yöneticilerinin kendisinden 400 bin lirayı aldığını söyledi. Kongre döneminde de yeni sezon için sponsorluk vermek istediklerini ancak Demirspor camiasında muhattap bulamadıklarını söyledi. 

Şehrin diğer takımının isminin seneye Riga Boya olacağını, Demirspor şirketleştiğinde de hisselerinin %55-60'lık kısmını alacaklarını söyledi. Ayrıca Demirspor yöneticilerinin gel yönetime gir teklifini de geri çevirdiğini söyledi.


Konuyla ilgili Şimşekler Grubu'nun açıklaması ;

Sen kimsin ki Adana Demirspor'u satın almaktan bahsediyorsun, bu kulübü şirket ya da mal mı sanıyorsun ?
Tüm Demirsporlular'ın isteği şudur; gelecekte Gençlerbirliği gibi gelirlere ve özkaynaklara sahip güçlü bir kulüp olmaktır... Asla bir şirket haline dönüşmek değildir. ADANA DEMİRSPOR HALKINDIR VE ÖYLE DE KALACAKTIR... Herkes Aklını Başına Alsın...

Hiç yorum yok: