3 Mart 2012 Cumartesi

İYİ DEMİRSPORLU GÖKOĞLU !!!

İnternette birkaç yerde Mehmet Gökoğlu'nun iyi Demirsporlu olduğuna dair yazılmış yorumlar ve yazılara denk geldim.Sayın Gökoğlu'nun iyi Demirsporlu olduğu ve kongreden sonra başkan olması gerektiğine dair yazıları görünce birşeyler söylemek ihtiyacı hissettim.Hiç eskiye gitmeden Gökoğlu'nun içinde bulunduğu bu yönetimden birkaç örnek vermek istiyorum.Bu vereceğim örneklerden sonra o yorum ve yazıları yazanlar kendi Demirsporlu'lukları ile Gökoğlu'nun Demirsporlu'luğunu kıyaslayıp kararı versinler.Yönetimdeki diğer şahısları es geçiyorum onların Demirsporlu olabilme ihtimalleri olmadığını düşünüyorum.

-Mehmet Gökoğlu lig başında yönetime girdi,iyi bir Demirsporlu ise BSÖ'nün yeğeni Tanıl'ın takımda kalmasına neden göz yumdu ?
-Gökoğlu iyi bir Demirsporlu ise 21 maç futbolculara ödeme yapılmadığı,futbolcuların peşinatlarının bile ödenmediği,teknik direktöre üç aydır maaş ödenmediği bir ortam varken neredeydi ?
-Eğer iyi Demirsporlu ise alt yapıda bu kadar genç varken ve alt yapının her kategorisi başarılı olurken neden İlyas,Bedri Can,Doğukan gibi isimlerin kiralanmasına karşı çıkmadı ?
-Neden genç takım deplasmanı sırasında otobüs haciz edilirken önceden sıkıntıyı halledip,bu durumun yaşanmasını engellemedi ?
-Şanlıurfaspor,Gaziosmanpaşa maçını kötü saha zemini nedeniyle başka stada aldırırken bizim Kızılcahamam maçı çamurun içinde oynanırken Mehmet Gökoğlu ne yaptı ? neden maçın o stadda oynanmasına göz yumdu?
-Ali Güneş gönderildikten sonra iki defa teknik sorumlu olarak bu kulübe gelmiş ve icraatları ortada olan Durmuş Ali Çolak'ın tekrar göreve gelmesini neden istedi ?

Hiç yorum yok: