29 Ekim 2012 Pazartesi

ŞANLIURFASPOR 2 - 3 ADANA DEMİRSPOR

Kahramanmaraş'ta oynanan maçta Şanlıurfaspor'u 3-2 mağlup ettik. Geçen haftalara göre vasat bir oyun sergilesekte maçı kazanmayı bildik. Saha zeminin bozuk olması ve bizim orta saha oyuncularımızın da top yapan tarzda oyunculardan kurulu olması; pas konusunda sıkıntı çekmemize neden oldu. Lawal, Erçağ, Gökhan gibi oyuncular geçen haftalara göre düşük performans sergilediler. 

Erman Özgür'ü sezon başında savunmuş ev bu takıma abilik yapabilecek bir oyuncu olduğunu söylemiştim ve Erman beni şuana kadar yanıltmadı. Attığı iki golün yanı sıra attığı paslarla takımı rahatlattığını düşünenlerdenim. Yine Erman gibi eleştirilen bir başka oyuncuda Gökhan Kaba. Ligde 6 golü bulunuyor, kafa toplarının çoğunu bu maçta da almayı başardı ama son vuruşlardaki eksikliği olmasa ligde çift haneli gol rakamlarına çoktan ulaşabilirdi.

Haftaya ise rakip Ankaragücü, yenersek 5'te 5 yapacağız. Bir bilgim yok ama 1.Lig'de uzun zamandır 5 maç üst üste kazanan takım yoktur herhalde. Ankaragücü teknik direktörü Yılmaz Özlem için de değişik bir maç olacağı muhakkak.

Ankaragücü'nün düştüğü duruma düşmemek için Yönetim İstifa.

Hiç yorum yok: