22 Ekim 2012 Pazartesi

GÜZEL OYUN 3 PUAN

Adana Demirspor futbol takımı son yılların en iyi futbolunu dün Adana 5 Ocak çimleri üzerinde sergiledi. Birçok Demirspor'lu da benimle aynı görüştedir diye düşünüyorum. Biz Demirspor'un şahşahalı dönemlerini ve 1. Lig zamanlarını yakalayamadığımız için dünkü maç bizim için son yılların En İyi Demirspor'u tabirine tam olarak uyan maçtı. İlk 30 dakika oyunu kontrol eden taraftık ve sonrasında ise art arda gol pozisyonları bulan taraf yine bizdik.

Gol ikinci yarıda Lawal'ın füzesi ile geldi. Golün yanı sıra orta sahada ki savaşcı ve zeki oyunu Demirspor'a gönül verenleri kendine hayran bırakmasına yetti de arttı bile. İlk yarıda karşı karşıya pozisyonu kaçıran Gökhan Kaba ise takımı adına 2.golü kaydeden isimdi. Bu golle Gökhan Kaba 8 maç sonunda 5 gole ulaştı. 

Erçağ yine füzesini yolladı ama bu kez olmadı. Junior yine klas forvet olduğunu gösterdi. Maçın benim adıma diğer dikkat çeken ismi ise Erman Özgür'dü. Dün Erman'ı bile pres yaparken görmek mümkündü. Yusuf'ta dün Demirspor'a geldiğinden bu yana en iyi oyununu sergiledi. Bu takımın stoperlerinin ise Berat-Burak Keskin ikilisinin olması gerektiğine dün bir kez daha şahit olduk. Kaleye hiç değinmeye gerek yok. Onu kalede görünce insan huzur doluyor, müthiş bir güven duyuyor. Benim adıma kredisi çok çok fazla.

Sahaya çıkan ilk 11' imiz bu lig için çok ideal bir takım ancak yedek kulübemiz gerçekten zayıf. İrfan dışında oyunun kaderini değiştirecek yada önde olduğumuz zaman oyunu tutabilecek bir oyuncumuz yok. Emre Hasan Balcı ve Muhittin dün 18 kişilik kadroda yer almadılar. Bilal Çubukcu ve Ergün Memişler kadar Muhittin'e de şans verilmesi taraftarıyım.

Güzel oyun ve karşılığında gelen 3 puan ve pazartesine mutlu başlamanın tarifi yok.

Yönetim bu futbolcuların paralarını zamanında öde !!!

Hiç yorum yok: