8 Ekim 2012 Pazartesi

AKADEMİ LİGLERİ 7.HAFTA

Kategorilerde 7. hafta maçları oynandı. Mersin İdman Yurdu ile 5 kategoride maçlar oynadık. Oynanan bu maçların ikisini biz kazanırken, iki maçı da Mersin kazandı. Birde beraberlik var.

U18 Akademi Ligi

Deplasmanda oynadığımız maçı 3-0 kaybettik. Grupta lider 7 maçta topladığı 16 puan ile Mersin İdman Yurdu, biz ise 5 maçta topladığımız 7 puan ile 8. sıradayız. Ancak Elazığspor lige katılmadığı için her takım 3-0 hükmen galip sayılıyor, puan cetvelinde; fikstüre göre Elazığspor ile maç oynamış kabul edilen diğer takımlara 3 paun eklenmişken, bize henüz eklenmemiş. Haftaya rakip Torku Konyaspor.




 U17 Akademi Ligi

Kendi sahamızda oynadığımız maçı 2-0 kaybettik. 6 maçta 7 puan ile 6.sıradayız. Lider 7 maçta topladığı 19 puan ile Anadolu Selçukluspor. İkinci sırada Tarsus, üçüncü sırada ise Gaziantepspor yer alıyor.
U16 Akademi Ligi

En başarılı olduğumuz kategori diyebiliriz U16 kategorisi için. Şuana kadar oynadığımız tüm maçları kazanmayı başardık. Yine bu kategoride de Elazığspor karşında aldığımız hükmen 3 puan hanemize eklenmemiş durumda. Haftasonu Mersin'i 5-2 mağlupe ettik.



U15 Akademi Ligi

Deplasmanda oynadığımız maçı 3-1 kazandık. Grupta oynadığımız 6 maçta 15 puan topladık ve ikinci sırada yer alıyoruz. Grup lideri ise 7 maçta 17 puan ile Anadolu Selçukluspor. Arda Öztep şuana kadar 6 gol kaydetmeyi başardı.



U14 Akademi Ligi

Mersin ile haftasonu oynanan maçlar içinde beraberlik sonucunun çıktığı tek maç. Maç 2-2 bitti. 6 maçta 16 puan ile ikinci sıradayız. Aynı puanda yer alan Konya Torkuspor ise averaj ile grubun lideri.


Hiç yorum yok: