15 Ekim 2012 Pazartesi

2 HAFTA 8 GOL VE ÖNCESİ

Son iki hafta saha içinde bizim için oldukça keyifli geçiyor. Teknik direktör değişikliğinden sonra; önce 4 gollü Adanaspor A.Ş. galibiyeti, ardından deplasmanda yine 4 gollü Karşıyaka galibiyeti. İki maçta da iyi oyun ve oyuncuların birbirine uyumu. Lawal, Şener, Berat gibi oyuncuların takıma getirdiği hava. Erçağ, Gökhan Kaba ve Junior'un golleri.

Buraya kadar herşey saha içinde bizim istediğimiz gibi yürüsede ilk 5 haftanın sorgulanması gerektiğini düşünüyorum. Denizli, Konya Torku ve Erciyesspor maçlarındaki oyun ve son iki haftadaki oyun. Hoca değişikliği bu farkı yarattıysa Mustafa Uğur'u tebrik etmek gerekiyor. Yok futbolculara ödendiği söylenen paranın karşılığında bu oyun sergileniyorsa; gelecekte olması muhtemel ödeme sorununda yine geçen haftalardaki oyunun tekrarlanmayacağını kim söyleyebilir ???

İstifa eden Osman Özdemir'in 'kulüpte tuhaf şeyler' oluyordu şeklindeki açıklaması, teknik direktör arayışı sırasında tekrar Güvenç Kurtar'ın tekrar aranması, yönetimdeki istifalar ve bunların kabul edilmemesi, futbolculara vaad edilen paraların zamanında ödenmemesi, kulüp kongre üyeliği için ödenmesi gereken paranın nakit ve elden ödenmek zorunda olması...

Hiç yorum yok: