1 Şubat 2013 Cuma

MİLLİ TAKIM KADROLARI

Çeşitli turnuvalar ve hazırlık maçları için milli takım kadrolarında mücadele edecek oyuncular belirlendi. Adana Demirspor'un milli takımlara gönderdiği tek oyuncu, genç kalecimiz Emre Selen oldu. Emre Selen U19 Milli Takımı'nda yer alıyor ve milli takım La Manga 4-Nation Turnuvası'na katılmak için İspanya'ya gitti. U19 Milli Takımı'nda Emre ile birlikte iki Ptt 1. Lig oyuncusu daha yer aldı.

A Milli Takım'da hiçbir Ptt 1. Lig oyuncusu yer almazken, açıklanan kadroya bakınca yine ezbere ve kalıplaşmış kadro kurulduğunu görüyoruz. Performansa göre bir seçim yapılmadığı açık.

A2 Milli Takım kadrosunda ise yine hiçbir Ptt 1. Lig oyuncusu yer almıyor. Şahsen Şener Özcan sürprizini bu kategoride bekliyordum.

Ümit Milli Takım kadrosunda ise Ptt 1. Lig'de forma giyen 10 oyuncu yer alıyor. Bu oyuncular; Oğulcan Gökçe ve Yusuf Erdoğan (1461 Trabzonspor ), Ömer Kahveci ( Bucaspor ), Sezer Özmen ve Oğuzhan Berber ( Çaykur Rizespor ), Ozan Evrim Özenç ( Denizlispor ), Ethem Ercan Pülgir ( Kartalspor ), Gökay Iravul ve Bülent Cevahir ( Manisaspor ), Ömer Ali Şahiner (Torku Konyaspor )

Hiç yorum yok: