19 Şubat 2013 Salı

A2 MAÇI : ADANA DEMİRSPOR 1 - 2 GÖZTEPE

Bugün saat 13:00' da Adana Demirspor Tesisleri'nde oynanan maçta Göztepe'ye 2-1 mağlup olduk. Maça iyi başlayan takım biz olduk. Maça Emre Selen, Mertkan, Uğur, Onur Gedikkaya, Emre Can, Sergen, Ali Osman, Recep, Samet Kartal, Sinan ve Yunus Ünsal 11'i ile başladık. Recep ve Yunus Ünsal ile net pozisyonlar yakalık ama değerlendiremedik. Daha sonra Onur'un şanssız şekilde yaptığı iki hata ile 2-0 geriye düştük. Pozisyonlar sonrası morali bozulan Onur; gördüğü kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Yusuf  Kemal'in attığı penaltı golüyle farkı bire indirsekte maçtan yenilgi ile ayrıldık.

Günün iyi isimleri; Ali Osman, Sergen, Mertkan Köziğ idi. Özellikle Göztepe'den alınan Sergen Ekinci soğukkanlı oyunu ve ayaklarına hakimiyetiyle dikkat çeken isimdi. Ali Osman Antepli'de yine kusursuz oyunu ile başarılı bir maç çıkardı. Maç 0-0 devam ederken Recep'in kaçırdığı pozisyonlar gol ile sonuçlansa; maçı rahat alabilirdik. Gol noktalarında sıkıntımız var. Yunus Ünsal formsuz, Muhittin kiralık gitti. Onun yerine oynayan Sinan ise çok yetersiz.

Maçın hakemi ise en kötüler arasındaydı. Birçok maç izledim, bugünkü hakem kadar faul çalanını görmedim. Kaç pozisyonda top bizdeyken avantajı kesti. Maçın ikinci yarıda gergin ortamda oynanmasına neden oldu. Tel örgülerin gerisinden gelen tepkiler üzerine de Göztepe'li bir oyuncuya kırmızı kart gösterme ve takdir haklarını Demirspor'dan yana kullanma ihtiyacı hissetti. Gördüğüm kadarıyla da maçın gözlemcisi, hakemin kötü yönetimini devamlı raporuna yazıyordu.

Alınan sonuçlardan sonra Beşiktaş 7 puan ile lider durumda, aynı puanla Gençlerbirliği ise ikinci sırada. Biz ise 3 puan ile 5. sıradayız. Haftaya Antalyaspor deplasmanına çıkacağız. Rakip 2 puan ile 6. sırada yer alıyor.


Toplu Sonuçlar
18.02.2013 13:00BEŞİKTAŞ A.Ş.5 - 1KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
18.02.2013 13:00GENÇLERBİRLİĞİ5 - 1GALATASARAY A.Ş.
18.02.2013 13:00TRABZONSPOR A.Ş.1 - 0MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
19.02.2013 13:00ADANA DEMİRSPOR1 - 2GÖZTEPE A.Ş.


Maçtan Kareler







2 yorum:

Adsız dedi ki...

sergen ekinci gercektende yukarıda denildiği gibi cok soguk kanlı ve macın ıcersınde gosterdıgı basarıyla mukemmel bır oyun cıkardı.inşallah kısa zaman da a takımda oynamasını goruruz.allah yolunu acık etsın

cinobili01 dedi ki...

Sergen Ekinci 1994 doğumlu, Adanaspor'da başlamış,devre arasında Göztepe'den transfer. Trabzon ve Göztepe maçlarında kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterdi. İnşallah devamı gelir.