4 Şubat 2013 Pazartesi

AKADEMİ LİGLERİ SON HAFTA

U18 Kategorisi


Son hafta maçında kendi sahamızda Gaziantep Belediyespor'a 1-0 mağlup olduk. İbrahim Çolak'ın çalıştırdığı U18 takımımız sezon boyunca inişli-çıkışlı bir performans sergiledi. Ligi 20 maç sonunda topladığımız 38 puan ile ikinci sırada tamamladık. Bu maçlarda 41 gol atarken kalemizde de 28 gol gördük. Lig lideri ise 20 maçta topladığı 44 puan ile Torku Konyaspor oldu. Yine 38 puanlı Yeni Malatyaspor ise ligi 3. sırada tamamladı.

Geçen senenin başarılı ismi Doğukan, sakatlık nedeniyle bu sezonu istediği gibi geçirmedi. Tolga Aktay, Mehmet Can, kaleci İsa, Ahmet Çelik ve Serhat Kurtulmuş gibi isimler sezonun dikkat çeken performanslarıydı.

Sezonu Tolga Aktay 6, Ahmet Çelik 5, Mehmet Yıldızhan 4, Serhat Kurtulmuş 4, Mehmet Can Keskin 4 ve Mehmet Çağatay Doğukan 3 gol ile tamamladı.

U17 Kategorisi

Sezon boyu en istikrarsız olduğumuz kategori diyebiliriz. U17 gençlerimiz sezonu istikrarsız sonuçlar ile bitirdiler. Son maçta da Gaziantep Belediyespor'a mağlup olarak sezonu tamamladık. 20 maç sonunda  36 puan ile sezonu 5. sırada tamamladık. Grup lideri ise topladığı 51 puan ile Anadolu Selçukluspor oldu. Hemen ardındaki Gaziantespor ise ligi 50 puanda tamamladı. 3. sırada Tarsus İdman Yurdu ve 4. sırada ise Mersin yer aldı.

Emre Can Dartıcı sezonu 10 gol ile tamamladı. Ayrıca defansta oynayan Mehmet Akdaş sezonun ikinci yarısında Bucaspor'a transfer oldu.

U15 Kategorisi

Sezon boyu şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz kategoride, şampiyonluğu Gaziantepspor'a kaptırdık. Sezonu 20 maç sonunda topladığımız 43 puan ile ikinci sırada tamamlarken, lider Gaziantepspor 46 puanda tamamladı.  40 puanlı Anadolu Selçukluspor ise 3. sırada yer aldı. Son hafta maçında ise kendi sahamızda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ettik.

Sezonu Arda Öztep 16 gol ile tamamladı.

Hiç yorum yok: