2 Ocak 2013 Çarşamba

A2 MAÇI: ADANA DEMİRSPOR 4 - 1 ŞANLIURFASPOR

Kademe grubunun son maçını, bugün Adana Demirspor Tesisleri'nde Şanlıurfaspor ile oynadık. Lig genelinde ortaya konulan futbolla kıyaslandığında daha tutuk bir maç oynasakta; rakip zayıf olunca kazanmasını bildik. Muhittin'in serbest vuruştan attığı golle öne geçtiğimiz maçta, bu golün santrası sonrası; aynı dakikada Yusuf'un attığı golle durumu 2-0 yaptık. Sonraki iki gol ise yine Muhittin ve maçın en güzel golünü atan Recep Çoban'dan geldi. Recep'in attığı gol gerçekten görülmeye değerdi. Çok klas bir gol attı.

Aldığımız galibiyet ile ligi 22 maçta 47 puan ile 2. sırada tamamlayarak Türkiye finallerinde katılma hakkını kazandık. Grubu yine 47 puan ve artı averaj ile Antalyaspor lider tamalarken, Kayserispor ise 44 puan ile 3. sırada tamamladı.

Kademe grubunu Yusuf Kemal Atalay 8, Muhittin Tümbül 11, Yunus Ünsal 10 ve Recep Çoban 8 gol ile tamamladı. Kalede Emre Selen, defansın sağında oynayan Mertkan,  Ali Osman, Onur Gedikkaya ve Emre Can gibi isimler Demirspor adına performanslarıyla dikkat çeken isimlerdi. Benim adıma  en etkileyici performanslar ise Yunus Ünsal ve Mertkan Köziğ'den geldi.

Ayrıca Antalya'daki milli takım seçmelerine gidecek olan; Emre Selen, Muhittin, Yunus Ünsal, Mertkan ve Ali Osman'a yürekten başarılar. Adana Demirspor kulüp ve teknik yönetimi onları üst yapıda her nekadar düşünmesede; birgün onlara o formayı emanet edecek yüreklilikte insanlar olacaktır. 

Final grubunda ise; Göztepe, Beşiktaş, Galatasaray, Karabükspor, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Antalyaspor ile şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Türkiye finalleri için bu grubu ilk 4 içerisinde bitirmek gerekiyor. Klasman grubundan gelen 4 takım ile final grubunu ilk 4'te bitiren takımlar şampiyonluk mücadelesine devam edecekler. Final grubu maçları 4-5 Şubat'ta oynanacak maçlar ile başlayacak.

Yazıyı ismi lazım olmayan bir yöneticimizin sohbet sırasındaki altyapıya bakış açılarını gösteren sözü ile bitirelim; '' A2 şampiyonluk mücadelesi veriyor, şampiyon olsalar ne olacak, yine A2-yine A2. Üst yapıya oyuncu geliyor mu ? hayır. ''

                                                            Toplu Sonuçlar                                                                
                                                          
                                                               Maçtan Fotoğraflar






Hiç yorum yok: