3 Ocak 2012 Salı

TRANSFER YAPMAYALIM

Adana Demirspor Yönetimi aldıkları küçülme kararının ardından Tayfun Özkan,Tayfun Seven,Bilal Türkgüler ve Ufuk Arslan ile yollarını ayırdı.Yollar ayrılan futbolculara bakıldığında Tayfun Özkan'ın sezon başındaki sakatlığı nedeniyle kendisinden fazla faydalanamadık ve aldığı süre boyunca sadece kupada 2 gol atabildi.Bilal ve Ufuk'ta keza kendilerini gösteremeyen oyunculardandı.Oysa Orduspor'lu arkadaşların verdiği referans göz önüne alınarak Bilal'den iyi bir performans bekleniyordu.Tayfun Seven kadar performans gösterecek oyuncununda Adana Demirspor altyapısında bulunduğuna inanıyorum ve olduğunu da iddia ediyorum.

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Gökoğlu yılın ilk gününde yaptığı açıklamada,ayrılıkların olacağını söylemişti zaten.Sakatlıklardan dolayı verim alamadığımız 3-4 oyuncuyla ilk etapta yol ayıracağız ve daha sonra durum değerlendirmesi yapıp birkaç oyuncuyla daha yol ayırabiliriz demişti.Yani bu açıklamanın Türkçe'si ilk etapta fazla para ödediğimiz oyuncularla yolları ayıracağız ,sonrasında kaynak bulabilir de transfer yapabilirsek birkaç oyuncuyla daha yolları ayıracağız.Gökoğlu ayrıca U-17 takımından Tolga ve U-18 takımından da iki oyuncunun a takıma alındığını söyledi.

Yaptığınız açıklamada hem bu yönetimde kongre kararı alabilir diyorsunuz hem de maç başı paraya oynayacak,forma aşkı için oynayan oyuncuları transfer edebiliriz diyorsunuz.Bu ligde dışardan gelipte forma için oynayacak oyuncu yok denecek kadar az,belkide yok,hele de devre arasında sizin aradığını türden futbolcuyu bulmak imkansız.Eğer forma,arma için oynayan futbolcu görmek istiyorsanız,yönünüzü altyapıya çevirin.Borçlardan kurtulmak istiyorsanız yönünüzü altyapıya çevirin.Buca gibi.. Sakarya gibi..Geçen sene yapılan ve senelerdir devre aralarında yapılan hataları yapmayın.Transfer Yapmayın...

Geçen sezon devre arası Metin Aktaş,Adem Dursun,Ali Cansun,Berkay,Samet Albayrak,Onur Çubukçu ve birkaç oyuncu daha tranfer edildi.Metin Aktaş'ı ayrı tutalım,bu kadar transferden sonra Adana Demirspor Kulübü'nün hanesine artan borçlardan başka ne yazıldı?? Hangisi takıma faydalı oldu ?? Hangisi forma için oynadı ??

Transfer yapacak paranız olmayabilir,yüksek borçlar yüzünden ve futbolculara ödeme konularında yaşanan sıkıntıdan dolayı küçülme kararıda alabilirsiniz ama bu kadar borç varken ve maddi yönden sıkıntılı dönemden geçerken transfer yapmayın.Transfer yapmayı aklınızdan geçirmeyin bile.Bizim sizden istediğimiz her transfer döneminde kulübü borçlandırıp sonra çekip gitmeniz değil,alt yapıya yüzünüzü dönüp borçsuzluğu sağlamanızdır.

Hiç yorum yok: