29 Ocak 2012 Pazar

KIRMIZI GRUP 18.HAFTA SONUÇLARI

Mardinspor'un maddi imkansızlıklar nedeniyle maça çıkmadığı için maç oynamadan geçirdiğimiz haftada,alınan sonuçlar sonrasında zirveye bir adım daha yaklaşmayı başardık.Mardinspor karşısında hükmen 3-0 galip sayıldığımız haftada deplasmanda Sarıyer'e 2-1 mağlup olan 34 puanlı lider Bandırmaspor ile aramızda ki puan farkı beşe inmiş oldu.Sarıyer'i galibiyete taşıyan gollerden ikincisini geçen sene Adana Demirspor forması giyen Efecan kaydederken,Bandırmaspor'un tek sayısı golcü oyuncu Koray Kurt'tan geldi.

Grupta ikinci sırada ise evinde Ünyespor'u 3-1 ile geçen 30 puanlı Fethiyespor bulunuyor.İkinci yarıya Tayfun Özkan transferiyle başlayan Körfez FK ise deplasmanda Adıyamanspor ile 0-0 berabere kaldı.Bu sezon zirve yarışından bir hayli uzak kalan Eyüpspor ise haftanın tek deplasman galibiyetini aldı ve deplasmanda Denizli Belediye'yi 3-1 ile geçti.Denizli Belediye'nin tek sayısı eski Demirspor'lu Ali Can Çelik'ten geldi.

Ligin gidişatını belirleyecek maçı ise haftaya Bandırmaspor'a karşı Bandırma'da oynayacağız.Bizi yeni bir play-offun mu ? yoksa grup lideri olarak Bank Asya'ya direk çıkma hedefine bir adım daha yaklaşmanın mı beklediğini haftaya alınacak skora göre görebiliriz.


Hiç yorum yok: