11 Ocak 2012 Çarşamba

ADANA DEMİRSPOR YÖNETİMİ TARAFTARINA İHANET ETMİŞTİR

Dün tribünde bizim adımıza herşey güzeldi. Yurdun dört bir yanından gelen Demirsporlular,2B'de olmanın, ligde 8.sırada bulunmanın, hiçbir kıymetinin olmadığını,taraftar için tek kıymetlinin olanın Adana Demirspor sevgisi,arması ve forması olduğunu birkez daha cümle-aleme gösterdi. Uzun bir süreden sonra Adana Demirspor tribünlerinin eski-yeni birçok ismini tribünde görmek çok hoştu.Galatasaray taraftarının Çav Bella'yı ıslıklarıyla bastırmaya çalışması ama yetersiz kalışı,yakılan meşaleler sonrası karşı tribünden patlayan flaşlar,binlerce kişinin yenilen gollere rağmen besteleri bırakmadan daha bir gür sesle haykırışı bana birkez daha Allah beni iyi ki DEMİRSPOR'LU yapmış dedirtti!!!

Aslantepe Stadı ilk bakıldığında çok güzel görünüp,vay be adamların ne stadı var desede,diğer tribünlerde de aynı sorun var mı bilmiyorum ama müthiş soğuğu yüzünden ben sevemedim. Ancak akustiği gerçekten çok güzel, o stadda deplasmanın hakkını verince nasıl bir atmosfer oluştuğunu videoları izleyince herkes kabul edecektir.

Gecenin bizim adımızda tek utanç verici olayına apartman yöneticiliği kendilerine fazla gelecek olan Adana Demirspor yönetimi yaptı. Belkide kendilerine göre,hayat görüşleri ve yaşadıkları hayata hiç yabancı olmayan, hiç utanç vesilesi olmayacak bir davranış sergilediler. Hangi mantalitede,hangi hayatı yaşadıklarını daha maçtan on gün önce,maçı Adana'ya aldırma,çift taraflı forma dağıtma düşüncelerinde anlamıştık ama bu kadarına pes!!!  Dün o sahaya 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu'nu tüm Türkiye'ya hatırlatan bir pankartla çıkabilirdiniz... Keşanspor'lu trafik kazası sonucu ölen futbolcular için bir pankartla çıkabilirdiniz... . Trabzonsporlu arma sevdalısı 4 kişinin deplasmana giderken trafik kazası sonucu ölmesinden duyduğunuz(taraftarın duyduğu) üzüntüyü anlatan bir pankartla çıkabilirdiniz...Yüreğiniz olsa İhanetin Başkenti Adana...Sahipsiz Adana... Tek Yenilmez Armada Adana Demirspor'dur yazılı bir pankartla çıkabilirdiniz... Ama siz ne yaptınız hastalığının üzerinden bilmem kaç gün geçmiş Başbakan'a geçmiş olsun dileklerinizi ilettiniz.Sizin yaşadığınız yerde buna ne denir bilmiyorum ama benim yetiştiğim,büyüdüğüm yerde buna YALAKALIK denir.

Siz o pankartı açarak bu tribünde ki insanların duruşuna,yıllardır birşeyleri birilerine anlatma karaklılığına,ne bir padişahın önünde diz çökmedik diyebileceği kadar yürekli bestelerine,otobüslerin koltuk aralarında 12 saatlik yolu gelenlere İHANET ettiniz.Gerçektende İHANETİN BAŞKENTİ ADANA...

Hiç yorum yok: