19 Aralık 2011 Pazartesi

U-18 GENÇ YETENEKLER ve DEMİRSPOR'UN GELECEĞİ

Akademi Ligi U-18 takımımız,buhafta ilkyarısı tamamlanan ligde;11 maçta 6 galibiyet,3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.İlkyarıyı 21 puanla 29 puanlı Gençlerbirliği'nin ardından ikinci sırada tamamladık.12 takımlı grupta dört Süper Lig,Ankaraspor'u da sayarsak üç Bank Asya ve beş tanede 2B takımı alt kategorileri bulunuyor.İlk yarı da oynadığımız maçlarda Eskişehir ve Ankaragücü'nü mağlup ederken,evimizde Gençlerbirliği'ne 5-0 mağlup olduk.Diğer yenilgimizi ise Gaziantepspor'a karşı aldık.

Oynanan 11 maç sonunda skor üretme bakımından altı gollü iki isim bulunuyor.Birisi Seyhan doğumlu Yusuf Kemal Atalay diğeri ise Kozan doğumlu Yunus Ünsal.Şuana kadar altı golü bulunan iki isimden Yusuf;U-16 kategorisinde lig boyunca 14,U-17'de ise 12 gol atmayı başarmış.Yunus ise geçen seneyi 6 golle tamamlamış.Şuana kadar ligde 3 golü bulunan Yasin Aytan ise geçen seneyi U-17'de 10 golle,U-16'yı ise 12 golle tamamlamış.

Kalecimiz Emre Selen ise oynadığı 10 maçta 17 gol yerken,İskenderun maçında ise kaleyi Mustafa korudu ve 1 gol yedi.

Maddi sıkıntıların hep konuşulduğu Adana Demirspor'da hiç ileriye gitmeden ikinci yarıda umarım Cumali,Turgut,Uğur,Yaşar ve Emre Selen gibi isimleri kadroda görürüz.Kadro derken 18'e alıp kulübede oturtmaktan değil,yürekli olup 11'de oynatmaktan bahsediyorum.Sakarya böyle yaptı şampiyon oldu,Buca bunu yapıyor,Süper Lig'de Gençlerbirliği yapıyor,Galatasaray yapıyor.Bucaspor'un 2-1 galip geldiği Elazığspor maçında 94-93-92 doğumlu çocuklar vardı.Bizim Buca'dan neyimiz fazla ? daha mı zenginiz ? çok mu paramız var ? Bizim öyle veya böyle elimizde tutamadığımız 92 doğumlu Ömer Kahveci;Buca ve Ümit Milli Takım kalesini korurken bizim kalemizde 34 yaşında Metin Aktaş var.

Bizim geleceğmizin,kurtuluşumuzun ununu eleyip eleğini asmış oyunculara 300-400 milyar vererek değil özüne dönüp;kendi yetişdirdiğini oynatarak olacağını umarım Demirspor'un yürekten başarılı olmasını isteyen;yerel basın,futbol şube sorumlumuz ve yöneticilerimizde anlar !!!

Hiç yorum yok: