26 Aralık 2011 Pazartesi

ADANA DEMİRSPOR 2 - 2 ADIYAMANSPOR

Son sıralardaki takımlara puan verme alışkanlığımıza Çankırı maçından sonra Adıyaman ile devam ettik.Geçen haftalarda da Ünye'ye yenilmiş Eyüp ile berabere kalmıştık.Bu tabloya bakınca olan Mardinspor'a oldu,onların suçu neydi ? Mardin'i neden yendiniz ? Düne gelirsek,dün maça kesinlikle ve kesinlikle yanlış kadroyla çıktık.Kimileri hangi kadroyla olursa olsun Adıyaman'ı yenmeliydik diyebilir,ama ben böyle düşünmüyorum.Dört haftadır galibiyet yüzü görmemiş bir takım var ve sen teknik direktör olarak ısrarla bu kadroyu oynatmaya devam ediyorsun.Kalecin var uzaktan atılan her şutu yiyor,her yan top tehlike oluyor.Başka adamın yokmuş gibi 3 gün önce ameliyat olmuş adamı oynatıyorsun,bu adam maskeyle oynatılacak kadar değerli mi ? Raşit'i hangi maçına referans olarak bu maçta oynatıyorsun ? Çankırı mı?,Erciyes mi? bu iki maça bakarak oynattıysan eğer sen bırak bu teknik direktörlük işini.Erciyes maçında Süleyman ile birlikte sahanın en iyisi olan Bilal 18 kişilik kadroda bile yokken Tanıl'ı kadroya alıyorsun.Sene başından belli takımın en iyilerinden,en mücadelecilerinden Erçağ'ı neden oynatmazsın.Artık zoruna gidiyor insanın bu hatalar.Ligin dibindeki takıma karşı,kendi sahamızda tek forvet oynatmayacak bir hocamız olsun bari.






Hakemin ofsayt diye iptal ettiği Soner'in golü.

Daha ilk yarıda kaleciyle başlayan zaman geçirmelere,oyuncuların yere yatmalarıda eklendi ama hakem sadece 2 dakika uzatma verdi.İkinci yarıda rakip voleybolcu gibi topu eliyle kesti,hakem devam ettirdi,döndü o top gol oldu ve 2-0 geriye düştük.Zaman geçirmeler doğal olarak bu yarıda da devam etti.Ofsayt gerekçesiyle iki golümüz verilmedi.Birisinin fotoğrafı yukarda hiç yoksa 2 metre geriden çıkıyor Soner.Tayfun'un attığı golde ofsayt var gibiydi özetlerde ama emin değilim.Bizim yediğimiz golde Tunay kale arkasına,sahanın dışına çıkmayı akıl etse ofsayt olacaktı ama akıl edemedi.Etse zaten 2B de oynamazdı.Burhan'ın attığı ikinci gol ise rakip takımın ve hakemin yaptıklarına karşı Allah'ın bize hediyesiydi.

Son olarak Tayfun Özkan iyileşti ritim bozuldu heralde,daha galibiyetimiz yok Tayfun'lu kadroyla.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Cinobili,
Belki yanılıyor olabilirim ama, aklımda kaldığı kadarıyla defans oyuncusu sahadan geri çıksa dahi ofsaytı bozmuyor. Sadece rakip takım oyuncusu saha dışına çıkarsa ofsayt bozuluyor. Somut olayda, Tunay sahadan geri dahi çıksa maalsef ofsayt bozulmaz zannediyorum.