22 Kasım 2011 Salı

HELAL OLSUN TURGAY BAHADIR


Futbolu sevmenin zorlaştığı bir dönemden geçiyor Türk futbolu.Yazdan buyana süre gelen şike iddiaları,deplasman yasakları,tribün yasası,milli takımın Avrupa kupasına gidememesi ve son maçta milli futbolculara kadar sıçrayan takım tutmacılık olgusunun,milli duyguların önüne geçtiği bir dönemdeyiz.Böylesi bir dönemde Bursaspor'lu Turgay Bahadır dün oynanan Samsunspor maçı sırasında;bir pozisyon sırasında kafa topuna çıktığı sırada topa elle dokundu ve akabinde Sestak pozisyonu golle sonuçlanırdı.Bu pozisyonu hakem göremedi.Ancak Turgay çoğu futbolcunun yapamayacağı bir davranış sergiledi ve topa elle dokunduğunu hakeme söyledi ve hakem golü iptal ederek Turgay'a sarı kartını gösterdi.Keşke hakemde göremediği bir pozisyona sarı kart vermeden sadece golü iptal ederek Turgay'ın bu jestine jestle karşılık verseydi.

2 yorum:

can istanbullu dedi ki...

Bence bu sarı kart verilmelidir. Ve olayın bedeli olmalıdır ki anlamı olsun.Yani mesela yolda 10 bin tl buldun adam sana ödül olarak bir şey vermiyor. Ya adama bak verseydi dememeli. Ama bu centilmenlik kesinlikle çok önemli
Farklı bakış

cinobili01 dedi ki...

Kural yönünden haklısın verilmeliydi ama ben olaya biraz romantik yönden bakıyorum,Turgay orada elle oynadığını söylemeyebilirdi,daha önce söylemeyen birçok futbolcu görmüştük(anelka,luciano) yani vicdani açıdan baktım ben,ama kural yönünden birde şu var hiçbir hakemin görmediği pozisyonda sarı kart yemek.