16 Ekim 2011 Pazar

GÜCÜNÜZÜ KANITLADINIZ EEE ARTIK Bİ YOL ALIN...




Aşağıdaki yazı Demirsporlu futbolcu Emre Hasan Balcı'nın resmi sitede ki röportajıdır.Gücünüz bukadar işte 6 maçta 6 puan fazla birşeyler yazmaya gerek yok ee biraz gurur varsa artık yol alın yavaştan.
Futbolcularımızdan Emre Hasan Balcı, pazar günü 5 Ocak Stadı'nda çok önemli  bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, "Kırklarelispor karşısında taraftarımıza çok güzel futbol seyri verip, şampiyonluğu ne kadar çok isteyen bir takım olduğumuzu kanıtlayacağız" dedi.

Alınan kötü sonuçlara pazar günü son noktayı koyacaklarını ifade eden mavi-lacivertli futbolcumuz, "Bizler takım olarak ne kadar büyük bir camiaya hizmet vermek için buraya geldiğimizin farkındayız. Kırklarelispor maçının hazırlıklarını sürdürürken, diğer zamanlarda da takım arkadaşlarımızla birlikte bu gidişe son noktayı koyacağımız  yolunda birleştik. Artık tek düşüncemiz var. Öncelikle Karklarelispor maçını kazanıp, ardından da önemli bir seri yakalamak. Pazar günü her zaman olduğu gibi yine taraftarımızın bizleri yalnız bırakmayıp desteklerini vereceğinden son derece eminiz. Hepimiz tek vücut olup özlenen başarıya koşacağız" diye konuştu.

Cefakar Adana Demirspor taraftarına sus işareti yapan futbolcuları bu takımda tutacak yönetiminde,o futbolcununda Allah iki yakasını bir araya getirmesin...

Hiç yorum yok: