17 Mart 2011 Perşembe

BASIN SÖZCÜSÜ ???

Adana Demirspor ikinci başkanı Ekrem Kandemir haftasonu oynayacağımız Türk Telekom maçına Tarsuslu taraftarları davet etmiş ve onları aramızda görmekten mutluluk duyacağını-iki kulübün dost kulüp olduğunu söylemiş.Bu konu hakkında detaylı şeyler yazmıyacağım,geçmiş yıllarda Tarsus polisinin,belediye başkanı Burhanettin Kocamaz'ın bizlere karşı tutumları herkesin hafızasında ki yerine koruyordur.

Benim merak ettiğim bir kulüpte basın sözcüsü bulundurmak bukadar zor bir iş midir ? Ekrem Kandemir futbolcularla transfer görüşmesi yapar,takımla deplasmanlara gider,kamuoyuna internet sitesi aracılığıyla kısa-sığ açıklamalar yapar,Kandemir herşeyden mi sorumlu kulüpte acaba ?

Canı istediğinde resmi web site de kısa bir yazı yayınlatır olur-biter.Sezonun bitimine 8 hafta kalmışken 3 futbolcunun neden kadro dışı bırakıldığı,Bayram Akgül'ün Demirspor başkanını hedef alan açılamaları hiçbir zaman cevap bulmaz.Ya da olmadı başkan yerel kanallarda siyasi programlara çıkar,gelen mail ve mesajlarda ki Demirspor sorularına cevap verir bukadar.

Belki de bu tür bilgilendirmelerin gerekli olmadığını düşünüyorlardır,nede olsa Ali Güneş gazetecileri ziyaret ediyor,spor01 sitesi yazarları kendisiyle sohbet ediyor,gerekli açıklamalar oralarda yapılıyordur heralde.Aynı sitede menejerlik yaptığı söylenen yazar sezon başından buyana sadece Soner Hoca ile ilgili yazılar yazar,sonra yeni hoca gelir oda beğenilmez güneşin çabuk batacağı söylenir.Ayrıca hoca nasıl konuşması gerektiğini çabuk öğrenmiş,her konuşmasında sözü ne yapıp edip taraftarın muhteşem olduğuna getiriyor ama umarım Demirspor taraftarının bu sözlere karnının tok olduğunu çabuk anlar,icraatlarını sahada gösterir ve Urfa ve Tarsus maçında ki oyunlar tekrarlanmaz.

1 yorum:

İbrahim İlya dedi ki...

bunu sene başından beri kendim bizzat söyledim. çıkan yalan haberler neden yalanlanmıyor diye sordum: onlarla mı uğraşak dediler. koskoca fb, gs, bjk, ts gibi takımlar bile resmi sitesini kullanırken biz hala 3 tane çapulcunun elinde olan internet sitelerinden haber almaya çalışıyoruz. Yazık bize, yazıklar olsun size!