12 Ekim 2012 Cuma

AKDENİZ OYUNLARI ADANA'DA

Bu haberi buraya yazmak benim için büyük bir üzüntü kaynağı. Rize'ye, Trabzon'a U20 Dünya Kupası maçları, Mersin'e Akdeniz Oyunları... Adana'ya ise Akdeniz Oyunlar'ın binicilik ve su sporları dallarındaki yarışmalar. 

Haberde Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy  ; 20-30 Haziran 2013 tarihlerinde düzenlenecek 17. Akdeniz Oyunları kapsamındaki kano, kürek, hentbol ve binicilik yarışlarının Adana'da yapılacağını belirtti.



 Resim/Kaynak : Adana Büyükşehir Belediyesi İnternet Sitesi

Büyükşhir Belediyesi haberi ; büyük bir mutlulukla internet sitesinde yer verirken, başkan Zihni Aldırmaz'da büyük başarıyı twitter hesabından duyurdu. Artık o kadar körelmiş bir şehiriz ki herhangi bir organizasyonun, herhangi bir müsabakası Adana sınırları içerisinde gerçekleşirse bizim için mutluluk kaynağıdır. 

U20 Dünya Kupası maçlarının da uzatma ve penaltı atışlarının Adana'da oynatılması için gerekli çalışmaların yapılmasını heyecanla bekliyoruz.

U20 Dünya Kupası için seçilen şehirler içinde yazı yazmıştık ; http://soylu-kavgam.blogspot.com/2012/02/u20-dunya-kupasi-ve-sehirler.html

Akdeniz Oyunları'na 24 ülkeden yarışmacılar katılacak. Oyunlar TRT tarafından yayınlanacak. Akdeniz Oyunları'nın maskotu ve logosu ise carette caretta kaplumbağası.

Akdeniz Oyunları'nda gönüllü olarak yer almak için ; http://gonullu.mersin2013.gov.tr/ bu adresten başvuru yapılabilir.

Hiç yorum yok: