24 Eylül 2012 Pazartesi

DEMİRSPOR'U KÖTÜ GÜNÜNDE YANINDA OLANLAR YÖNETECEK SÖYLEMİ ÜZERİNE

Kongre salonunda ve sonrasında internet sitelerinde bu söylemle birçok kez karşılaştık. '' Demirspor'u, Demirspor'un kötü gününde yanında olanlar yönetecek. '' Demirspor'u kıyısından,köşesinden takip eden, art niyetli olmayan her insan evladı bu söylemdeki mantık hatasını anlar. Bu söylemdeki samimiyetsizliği iliklerine kadar hisseder. Bu söz üzerine sayfalarca da çürütücü yazılar yazılabilir.

Şimdi bu sözde geçen '' Demirspor'un kötü günlerine '' kimler neden olmuştur ? kimler her sezon 25-30 futbolcu transfer etmiştir ? kimler her devre arası 10-15 oyuncu yollayıp, sonra bir 10-15 oyuncu daha almıştır ? kimler bu transfer edilen futbolculara vaadedilen paraları ödememiştir ve kimlerin yüzünden bu paralar temlik yoluyla ödenmiştir ? ve şuanda o insanlar bu kulüp yönetimindeler midir ?

'' Demirspor'un bu kötü günlerine '' Metin Yıldız'a 500 milyon TL olduğu söylenen tazminatı ödeyenler neden olmuş mudur ?

'' Demirspor'un kötü günlerine '' kimler neden olmuştur ? kulüp plaka projesinden gelir elde etmeyi amaçlarken engel olanlar, projeyi baltalayanlar bu kötü günlere neden olmuşlar mıdır ? ve Demirspor'un elde edeceği gelirin önüne geçenler, daha sonra Demirspor yönetimlerinde yer almış mıdır ? 

Takım play-offlara giderken futbolculara verecek 15'er milyarı bulamayan yöneticiler kimlerdir, futbolcuları belediye salonlarında bekleten, sonra belediye başkanı belediye binasında yok cevabı alıp, Demirspor futbolcusunu, armasını rencide eden yöneticiler kimlerdir ? o yöneticiler Demirspor yönetiminde daha sonra yer almışlar mıdır ?

Bekir Çınar televizyonda yardım gecesi yaptığında bu kulüp kötü günlerinde değil miydi ? kötü günlerindeydi ise neredeydi bu '' Demirspor'u kötü gününde yanında olanlar yönetecek '' söylemi içine giren yöneticiler ? neden o gün ortalarda yoktular ?

Demirspor'u kötü gününde yanında olanlar mı yönetiyor ? yoksa kötü gününe neden olanlar mı acaba ?

Hiç yorum yok: