9 Eylül 2012 Pazar

DEMİRSPOR İYİ YOLDA MI ?

Demirspor 'un ligde oynadığı iki maçtan sonra dikkatimi birşey çekti. Yerel basınımızın güzide kalemleri ağız birliği etmişcesine spor sitelerinde ve haber sitelerinde Demirspor'un iyi yolda olduğunu, takıma ve yönetme destek verilmesi gerektiğine dair yazılar yazmışlar. Bunu yıllardır camianın içinde olan insanlar da yazmış, hayatında iki defa Demirspor maçına gitmemiş insanlar da yazmış.

Adana Demirspor Kulübü'nün geleceğini düşünen, iyi yolda olmasını isteyen, şeffaf bir şekilde yönetilmesini isteyen herkes, kendini Demirsporlu hisseden her insan Adana Demirspor'un iyi yolda olmadığı kanaatindedir diye düşünüyorum.

Kulüp senetleriyle transfer yapan, transferin son gününde sessiz-sedasız Engin Memişler, Cumali Kurgun gibi hangi amaçla transfer edildiği bilinen futbolcuları alan bir yönetim tarafından yönetilen kulüp nasıl iyi yolda oluyor ???

Kendisini istifaya davet eden taraftara 650 kişilerdi onların da çoğu çocuk, ''sizi kim tuttu'' gibi sözler sarf edebilen kişiler tarafından yönetilen Demirspor nasıl iyi yolda oluyor ???

Üzerlerine yapışan ''taşeron yönetim'' etiketine hayır kimsenin uzantısı değiliz diyemeyen, hangi futbolcuyla kaça anlaştığını açıkca belirt(e)meyen insanlar tarafından yönetilen Demirspor nasıl iyi yolda oluyor ???

Biz saha içindeki Demirspor'dan bahsediyoruz diyebilirsiniz, saha içindeki Demirspor en fazla 3-5 hafta daha mücadele eder, yarın paraları verilmediği zaman, belediye kapılarına götürüldükleri zaman onlarda taraftar gibi isyan bayrağını çekecektir. Geçen sene Altınordu maçında çektiler ve yine bu insanlar tarafından yönetiliyordu bu takım. O yüzden Demirspor gökoğlu zihniyeti tarafından yönetildiği sürece Ankaragücü kadar başarılı olacaktır.

Hiç yorum yok: