3 Temmuz 2012 Salı

ÜÇ PUANLIK MAÇ SORUSU

Aşağıdakilerden hangisi Adana Demirspor'un yeni seçilen yönetim kurulu ve bey babalarının söyleyemeyeceği bir cümledir ?

A-) Talipli varsa bırakırız,Adana Demirspor ortada kalmasın diye,başka aday olmadığı için sahip çıktık.

B-) Eğer yönetime aday varsa cebine 10 milyon lira koysun gelsin,Demirspor'un borçları ortada.Bakmayın bizim koymadığımıza.

C-)Demirspor küçük olsun,bizim olsun düşüncesi uğruna bir haftada 146 üye yaparız ve kongrede kendimiz garantiye alırız.

D-)Halkın takımı olduğumuz için onurlu bir yönetim olarak düşüncemiz ''belediye para versin,biz harcayalım şeklindedir,olurda cebimizden koyarsak;faiziyle alırız haaa ona göre.'' Ortak akıldan kastımız budur.''

E-)Tüm Adana Demirspor camiasından özür diliyoruz. Bu takımı yıllar sonra şampiyon yapan yönetim olmamıza rağmen bu taraftar bizi istemiyor. Takıma Altınordu maçı öncesi dağıtacak 15'er lira dahi bulamadık,şampiyon takımın futbolcusu ve hocasının prim ve maaşlarını ödeyemedik,bizim yönetimde olduğumuz süre içinde kulüp otobüsü haczedildi,futbolcuları belediye kapılarında dilendirdik. O yüzden onuru,gururu,haysiyeti için yaşayan insanlar olarak istifa ediyoruz. İstenmediğimiz koltukta oturacak kadar kişiliksiz insanlar değiliz. 

 Yönetim İstifa.

Hiç yorum yok: