21 Haziran 2012 Perşembe

KAFALAR KARIŞIK

Adana Demirspor kongresi beklenildiği gibi çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi.Kongreden birgün önce de adaylar ortaya çıktı.Önce Selahattin Aydoğdu adaylığını açıkladı.Ardından ise benim ondan ne eksiğim var diyerek Mehmet Gökoğlu.Adana Demirspor kongrelerinde benim aklımın erdiğinden bu yana ilk kez iki liste yarışacak.Kongre üyelerinin ise normal şartlarda bu iki liste ve başkan adaylarının projelerini,listelerini,hedeflerini dinleyerek oylarını vermeleri gerekir.Bizde ise bu iş böyle olmayacak gibi.

İlk adaylık açıklaması yapan Selahattin Aydoğdu,bir önceki kongrede tek liste olması halinde aday olacağını aksi takdirde olmayacağını söylemişti.Bu düşüncesinden vazgeçmiş olacak ki adaylık açıklamasını yaptı.Kendisinin yapıp yapmadığından emin olmadığım çok kısa açıklamada 6 milyon lira ile geleceğini ve bu parayı temliksiz,hibe edeceğini beyan etti.Borçların nasıl azaltılacağı,alt yapıyla ilgili tasarrufları,taraftarlarla ilgili projeler,2014'de uygulamaya geçilecek olan UEFA kriterlerine uyumlarla ilgili ise tek bir kelime ise yok.Kendisi de kongrede yoktu zaten.

Diğer başkan adayı Mehmet Gökoğlu ise ben zaten mevcut başkanım,neden projelerimi açıklamama gerek olsun ki diyor.Bir hafta önce her kim aday olacaksa projelerini,ortaya koyacağı parayı açıklamalı demişti kendisi.Kendisi twitterda borçlar,temlikler,belediye ile araya mesafe konulmaması ilgili sorulara ise karşısındakini bloglayarak cevap veriyor.

Gökoğlu'nun çok çok kötü olan yöneticilik geçmişi,sivil yönetimden bahsedip;şampiyonluk kupasını belediye meclislerinde gezdirmesi,belediye kapılarında futbolcuları dilenci gibi gezdirmesi,daha 2 ay öncesine kadar 15'er milyar parayı bulup,futbolculara dağıtamaması kendisi hakkındaki olumsuz düşüncelerimizi netleştirmeye yetti.

Aydoğdu'nun 2007'de biz Güngören ve Mersin maçlarında şampiyonluğu kaybederken,kendisinin GS'ın şampiyonluk kutlamalarında yer aldığı,İbrahim Selen'den alınması gereken yetiştirme bedelini kulübe vermediği gibi eleştiriler var.Sayın Selahattin Aydoğdu en kısa sürede bu konulara açıklık getirmelidir.Kafalardaki soru işaretlerini gidermeli veya evet kutlamalarda bulundum demelidir.Neden 2 ay önceki kongrede tek liste olursa adayım diye açıklama yapıp,bu seçimde Gökoğlu ile yarışa girmeyi seçtiğini açıklamalıdır.

Ayrıca 6 milyon lira ile gelip,6 milyon liraya da takım kuracam demek,bu kulübü yeniden borçlandıracağım demektir.Kimse sizden 6 milyon liralık takım,uzay takımı,yıldız futbolcular istemiyor.Borçları eriteceğim,kıblemi belediyeye değil taraftara döneceğim,yönümü pahalı transferlere,menejerlere değil altyapıya döneceğim diyorsanız buyurun gelin.

Birde taraftarın adaylığında hem fikir olacağı isim olan Murat Dilme'de biz Bugsaş ile finale çıkmak için mücadele ederken;Ankara'da Kasımpaşa'nın şampiyonluğunu kutluyordu.Biz o maçı kaybetmiş olsak,biz Denizli'de hüznü yaşarken,kendisi Ankara'da İstanbul takımı olan Kasımpaşa'nın şampiyonluğunu kutluyor olacaktı.İnsanları eleştirirken objektif olmakta yarar var.Murat Dilme'de seçimde Selahattin Aydoğdu'nu desteklediğini belirtmiş.

Normal şartlarda Mehmet Gökoğlu'nun başarısızlıklarla dolu yöneticilik geçmişine bakıldığında ve kendisiyle kıyaslandığında kredisi daha yüksek olan Selahattin Aydoğdu kongrede kazanması gereken isim gibi duruyor.Ama şahsi görüşüm birisi çıksın ve ikisi de kaybetsin.  

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Cinobili.
Burada herkesin yaptığı yanlış anlamayı maalesef sende yapmışsın. S.Aydoğdu 6 Milyon TL yı temliksiz veririm diyor ama hibe ederim demiyor. Yani ben alacağımı öyle veya böyle bir şekilde alırım diyor. Denilene göre zaten kendisi daha önce verdiği 100.000.-TL sını da faizi ile birlikte 175.000.-TL. olarak geri almış. GS. ile ilgili söylenenler de maalesef doğru gibi duruyor. Şimdiye kadar yağmurlu havada bir bardak su vermeyen bir kimse , gökten inme gibi bir Demirspor sevgisi ile neden ortaya çıkıyor. Ben maalesef kendisine güvenemiyorum. Gökoğlu'nun ise eleştirilecek yanı bile yok. Aslında en doğrusunu en sonda söylemişsin. Bu ikisi dışında bir başkası çıksın veya kayyuma kalalım. Yoksa bu düzen değişmedikçe, bu çark böyle dönmeye devam ettikçe biz iflah olmayız.

İstanbuldaki Şimşek.

Adsız dedi ki...

MURAT DİLME nin KASIMPAŞASPOR Süperlige çıkmasına sevinmesinden dogal ne olabilirki adam 2002 den beri bu klüpte yöneticilik yapıyor insan her halde emeginin karşılıgında başarılı olunca sevinecek bundan daha dogal ne olabilir .şunuda unutmayak başkanımız gökoglu şampiyonluk kupasını kahvedeki okey masasına kadar götürdü.şahsıma MURAT DİLME nin başkanımız olmasını isterdim şuda var gün dogmadan neler dogar. ŞİMŞEK taraftarı saygılarımla

Adsız dedi ki...

usta noktadan sonra boşluk bırak sadece ben oraya takıldım. saygılar.