7 Haziran 2012 Perşembe

SEZON İÇİNDE NEREDEYDİNİZ ?

Dün şampiyonluk kutlamaları 5 Ocak Stadı'nda coşkulu şekilde yapıldı.Kutlama programında Haluk Levent sahne aldı.Bizde TV'den takip ettik,içimiz gitti.Keşke orada olabilseydik dedik.Söz verildiği gibi kupa Ulu Çınar'a gitti.Yine söz verildiği gibi çarşamba akşamı 5 Ocak Stadı yandı.Yanan her bir meşale yılların biriktirdiği hasretin,özlemin dışa yansımasıydı.

Şampiyon olduk,kutlamaları bekledik,artık gerçek gündeme dönebiliriz.20 Haziran'da olağan genel kurulumuz var.

Gecede belediye afişleri stadın dört bir yanını süslemişti.Kupada ilk belediyeye gitmişti zaten.Zaten bizim başkanımız var;üç günde bir belediyeyi,beş günde bir valiyi ziyaret eden.Final maçında ve kutlamalarda şampiyonlukta payı olmayan herkes en ön saflardaydı.Kupa kaldırılırken Mehmet Gökoğlu'nun kupaya sarılmaya çalıştığı an sözün bittiği noktaydı.Üstad 15'er milyar futbolculara verecek para bulamaz ama çok iyi Demirsporluluk edebiyatı yapar.Öyle para falan verirse de;ben ve yönetim kurulum 150 milyar verdik der,teşekkür eder yönetim kuruluna.

Şampiyonlukta emeği geçen emektar kesim ise tribünde yerini almıştı.Aynı kesim Çankırı'da,Bandırma'da,Kocaeli'de de yerini almıştı.Kızılcahamam'da da yerini almıştı.Ancak kupada gram emeği olmayanlar ise Denizli'de,İstanbul'da en ön saflarda yerlerini aldılar.

Sezon içinde neredeydiniz ? şehrin önde gelenleri.Hiçbiriniz yoktunuz.Muhtemelen 6 ay sonra veya 1 yıl veya 3 yıl sonra yine hiçbiriniz ortalıklarda olmayacaksınız.Ama biz hep burdayız merak etmeyin.

Hiç yorum yok: