8 Ekim 2013 Salı

A2 LİGİ 4. HAFTA

A2 Ligi'nde 4. hafta maçları tamamlandı. Sezona kötü başladığımız ligde, ilk galibiyetimizi dün Tarsus İdman Yurdu'na karşı aldık. Adana'da oynanan maçta rakibi 4-1 mağlup ettik. Goller Yunus Ünsal (3) ve Ali Serttürk'ten geldi. Ali Serttürk sezon başı Karabükspor'dan transfer edilmişti.

Maça; Ahmet, Emre Can, Mertkan Köziğ, Cihan Kaya, Cenk Şeker, Ali Osman, Ali Serttürk, Tolga, Mehmet İpek, Mehmet Gökhan Bahçeci ve Yunus Ünsal 11'i ile çıktık.

Toplu Sonuçlar

Grupta lider 3 maç sonunda topladığı 9 puan ile Antalyaspor, yine Torku Konyaspor'da 3 maç sonunda 9 puan topladı. Biz ise 3 maçta topladığımız 3 puan ile 7. sıradayız. Alışık olmadığımız sıralarda yer alıyoruz ligde. Bir sonraki maç 11 Ekim'de Mersin İdman Yurdu'na karşı deplasmanda.

Gruptaki bir diğer maçta Mersin İdman Yurdu, Adanaspor A.Ş'yi 3-1 mağlup ederken; bir gol eski oyuncumuz Ahmet Bener'den geldi.

Ayrıca hafta sonu oynanan 3. Lig 2. Grup Ünyespor-Balçova Belediyespor maçında Muhittin Tümbül 75 dakika forma giydi. Yine aynı gruptaki Yeni Aksarayspor-Orhangazispor maçında da Yusuf Kemal Atalay 81. dakikada oyuna dahil oldu.

Hiç yorum yok: