28 Mayıs 2013 Salı

U-13 Maçı | Adana Demirspor 5-0 Adanaspor A.Ş.

U-13 Takımımız Kendi Grubunda 9'da 9 Yaparak ve Namağlup Olarak Bulunduğu C Grubunu 27 puanla Lider Olarak Tamamlayıp Play-Off Oynamaya Hak Kazandı. Play-Off İlk Maçında A Grubunun Lideri Olan Adanaspor A.Ş İle Eşleştik. Pazartesi Günü Adana Gençlik Stadında Oynadığımız Maçta İlk Yarısı 4-0 İkinci Yarı İse Bulduğumuz Tek Golle Sahadan 5-0 Gibi Net Bir Skorla Galip Ayrıldık.

Maça Hızlı Başlayan Takımımız Henüz Dakikalar 2'yi Gösterirken Ahmet'in Ayağından Bulduğumuz Gol ile 1-0 Öne Geçtik,Ardından Gelişen İlk Atakta Golü Bu Kez Berat'ın Ayağından Bularak Henüz Maçın İlk Dakikalarında 2-0 Öne Geçtik. Oyunun İyice Hakimi Olan U-13 Takımımız Baskısını İyice Artırdı Köşe Vuruşunda 3. Golü Bilal'in Mükemmel Kafa Vuruşundan Bulduk Durdurulamayan Takımımız İlk Yarının Uzatma Dakilarında Ahmet'in Ayağından Bulduğu Golle Soyunma Odasına 4-0'lık Net Bir Skorla Girdi.



2. Yarı Skor Avantajı İle Rahat Olan Takımımız Topa Sahip Olmaya Çalışıp Pas Yaparak Rakibinin Direncini İyice Kırdı 2. Yarı Daha İstekli Arzulu Golü İsteyen Taraf Olsada Turuncu Beyazlılar Bir Türlü Aradığı Golü Bulamayınca Oyundan İyice Koptu. Demirspor'umuz Maçın Uzatma Bölümlerinde Bulduğu 5. Golle Skoru Belirledi Ve Derbide Sahadan Ezeli Rakibine Büyük Bir Hezimet Yaşatarak 5-0 Gibi Net Bir Skorla Ayrıldı.



U13 Takımımız Play-Off İkinci Maçında İse Gençlerbirliği İle Karşılaşacak Maç Yarın Saat 16:00'da Adana Gençlik Stadında Oynanacak.Adana Demirspor'umuzun U11 Takımı İse Çukurova Belediyesi İle Karşılaşacak Karşılaşma Yarın Saat 19:00'da Adana Gündüz Tekin Onay Tesislerinde.

Ligin bittiği bu günlerde işi olmayan taraftarlarımızın minik takımımızı yalnız bırakmayıp maça gitmelerini rica ediyoruz. Altyapı takımımızın geleceğidir.

Hiç yorum yok: