6 Mart 2013 Çarşamba

ALTYAPIDAN A TAKIM'A YÜKSELMEK

Altyapıdan A Takım'a yükselmek için ne yapmak gerekir. Adana Demirspor Kulübü'nde bu işin kriteri nedir ? Altyapıda iyi performans göstermek mi ? Milli Takımlar'a seçilmek mi ? yada A2 takımının mücadele ettiği ligde başarılı neticeler alması mı ?

Ben daha teknik direktör Mustafa Uğur'un A2 maçını izlediğine şahit olmadım, izlediyse ben kaçırmışım özür dilerim kendisinden. Mustafa Hoca altyapı oyuncularının kaçının mevkisinden haberdar acaba ? 

Mustafa Uğur; Yunus Ünsal'ın 1,5 sezonda 30 gol attığından haberdar mı acaba ? yada  27 gol atan Yusuf Kemal'den ?

Mertkan Köziğ'in çok iyi bir sağbek olduğundan haberi var mı acaba ?

Kendisini geliştirsin diye Maraş'a yollanan ve 6 maçta henüz süre alamayan, son 1,5 sezonda 22 gol kaydeden  Muhittin'i neden değerlendirmeyi düşünmedi hoca ? Acaba kendisi hala Muhittin'in sahada nerede duracağını bilmediğini mi düşünüyor ? Gol sıkıntısını gidermek için alınan Eduardo yada Engin Memişler, Bilal Çubukcu kadar oynayamaz mıydı Muhittin ?

Hoca kiralık olan Berkay Öztuvan'a tam 11 maçta görev verdi, bu maçların hiçbirisinde de Berkay'dan iyi bir performans göremedik. Acaba Mustafa Hoca Ali Osman'ın o bölgede Berkay kadar oynayabileceği ihtimalini hiç düşündü mü ? Berkay'a verilen o fırsatları neden Ali Osman'a veremiyor ? Samet Kartal'a verilen şans neden altyapı oyuncularına verilmiyor ?

Her türlü göz ardı etmeye, dışlamaya, ilgisizliğe, torpile rağmen biz takibe devam edeceğiz. Birgün mutlaka Emre Selen'lerin, Utku'ların, Muhittin'lerin o formayı giyeceğine inanıyoruz, bu umut bitene kadar yılmak yok. 

Hiç yorum yok: