24 Eylül 2011 Cumartesi

RAKİP EYÜPSPOR

Ligin 3.haftasında Eyüpspor'a konuk olacağız,maç 12 yaş üstü erkeklere yasak,12 yaş altı erkek çoccuklar ve bayanlara ücretsiz.Pazar günü saat 15:00 da başlayacak olan karşılaşma Gaziosmanpaşa Stad'ında oynanacak.Eyüpspor'un kadrosunda TFF'de ki bilgilere göre 34 futbolcu bulunuyor,geçen sezon bizde oynayan Hakan Akbaş,Ali Cansun ve Koray Kurt'ta busezon Eyüpspor forması giyiyor.Ayrıca Murat Şahin,Ahmet Dursun ve İlyas Kahraman gibi liglerin kaşar topçularıda Eyüpspor forması altında ter döküyorlar.

Geçen sezon ligin ikinci yarısında Eyüpspor ile İstanbul'da oynadığımız maç 1-1 bitmişti ve o maçta oynayan;Halil Matlı,Ahmet Dursun,İlyas Kahraman,Emrah Eyüboğlu,Tayfun Taner,Levent Turan ve Mesut Özkaya busezon oynadıkları 0-0 biten Denizli Bel. ve 4-1 mağlup oldukları Sarıyer maçlarında yeralmışlar.

Yeni teknik direktörümüz Durmuş Ali Çolak'ın ikinci döneminin başlarında çok iyi bir seri yakalamıştık,dileğimiz yapılan hoca değişikliğinin yine takıma olumlu yansıması ve Eyüp deplasmanından üç puanla dönmeleri.

Hiç yorum yok: