25 Temmuz 2011 Pazartesi

ŞİMŞEKLER GRUBU AÇIKLAMASIDIR...

BÜYÜK ADANA DEMİRSPOR TARAFTARININ DİKKATİNE

Tüm Adana Demirsporluları rahatsız eden gelişmelerden sonra sessizliğimizi ve sakinliğimizi bozma kararı aldık. Çünkü, asli görevlerimizden birisi de Adana Demirsporluları bilgilendirmektir.

Önce şunu belirtmeliyiz ki; geçen aydan bu yana kötü bir süreç yaşadık ve yaşıyoruz.Bu süreçte Adana Demirspor Başkanı Mustafa Tuncel tutuklandı.Başkanımızın bu durumu hepimizi üzmüştür.Tek temennimiz en kısa zamanda kulüp başkanlığı görevine geri dönmesidir.Sayın Tuncel’in yokluğunda Adana Demirspor için hayati önem taşıyan KALICI GELİRLER sekteye uğramıştır.Kalıcı gelirlerin hayata geçeceği ve önemli transferlerin yapılacağı bir zamanda bu durumun yaşanması da manidardır.
Geçen yılda zaman zaman basında dile getirdiğimiz gibi Demirspor’da BAZI ZİHNİYETLER artık değişmek zorundadır.Yoksa başarının gelmeyeceği gibi,kulüp olarak çağdaşlaşmamız mümkün olmayacaktır.
Peki nedir bu zihniyetler? Kulübü içerden karıştırma,futbol takımında adamcılık,masör-personel gibi kulüp çalışanlarından bazılarının yetkisini aşıp gizli işler çevirmesi,menajerlere verilen tavizler,bazı hocaların sorumluluğunu kötüye kullanması,bazı futbolcuların Adana Demirspor’a geldikten sonra değişip çok rahat hareket etmeleri ve GRUPLAŞMAYA neden olmaları bunlardan başlıcalarıdır ve bu zihniyetler yıllardan beri DEMİRSPOR’UN kanayan yaralarıdır…
İşte kulüpte yaşanan son 2 örnek durumun ne kadar VAHİM olduğunu gözler önüne seriyor.

1.si Adana Demirspor Kulübü 2.Başkanı Bekir Sıtkı Özer’in geçen sezonda girişimde bulunduğu gibi,YİGENİ TANIL için ADAMCILIK yaparak 150milyara sözleşmeye imza attırması

2.si ise Teknik Direktör Ali Güneş’in geçen sezon kadrosunda istemeyip hiç forma vermediği Tanıl’ı <<U DÖNÜŞÜ>> yaparak kadrosuna alması ve bu imzaya onay vermesidir.

Dış transferde etkili olan ve makul fiyatlarla anlaşan sportif direktör Ercan Aslankeser bu yanlışlara karşı çıkıp tavır koyunca; aynı 2 şahıs tarafından iç transferde etkisiz hale getirilmiş ve kulüp YÜZLERCE MİLYAR zarara uğratılmıştır.
Basından takip ettiğimiz kadarıyla ve eğer ki doğruysa; geçen sene hiç forma giymeyen Tanıl’ın sözleşmesini Kulüp Başkanı Sayın Levent Özveren henüz imzalamamıştır.
Yaşanan bu gelişmelerin de gösterdiği gibi Demirspor’un çıkarları yine HİÇE SAYILMIŞTIR. Bekir Sıtkı Özer ve Ali Güneş kendi çıkarları doğrultusunda kulübün onurunu düşünmemiştir. Adana Demirspor yine kullanılmış ve Demirspor’un büyüklüğü bir kez daha yara almıştır.
Bu saatten sonra kesin ve net bir şekilde KARARIMIZ ŞUDUR;Biz Adana Demirspor Taraftarları Bekir Sıtkı Özer,Ali Güneş ve Tanıl’ı ADANA DEMİRSPOR’DA İSTEMİYORUZ!!! Bu 3 şahıs bavullarını toplayıp Adana Demirspor’dan en kısa zamanda gidene dek mücadelemiz sürecek ve TEPKİMİZİN DOZU ARTACAKTIR…
Sayın Levent Özveren ve diğer yöneticilerimizden beklentimiz ise taraftarın gösterdiği bu hassasiyete duyarsız kalmayıp adı geçen şahıslara karşı AYNI KARARLILIĞI GÖSTERMELERİDİR.
Onların Demirsporumuzu layık olduğu yerlere getirmek adına verecekleri onurlu mücadele, taraftarların kendilerine sevgi-saygı ve güvenini arttıracak, YÜZBİNLER ONLARLA BİR OLACAKTIR…
Adana Demirspor üzerine KİRLİ HESAPLAR içinde olan şahıslar unutmasınlar ki; bu kulüp kimsenin BABASININ ÇİFTLİĞİ DEĞİLDİR. ADANA DEMİRSPOR HALKINDIR, TARAFTARININDIR…
BİZLERDE ŞİMŞEKLER GRUBU OLARAK O TARAFTARIN SESİ VE YÜREĞİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ…
SAYGILARIMIZLA



ŞİMŞEKLER GRUBU


Konu hakkında söylenmesi gerekenler söylenmiş artık gelişmeleri beklemek gerekiyor...

Hiç yorum yok: