28 Haziran 2013 Cuma

YUNUS ÜNSAL'DAN 5 YILLIK İMZA

A2 Takımı'nın golcü ismi Yunus Ünsal 5 yıllık imza ile profesyonel sözleşmeye imza attı. Adana Demirspor altyapısında senelerdir oynadığı oyun ve attığı gollerle dikkat çeken Yunus Ünsal geçen sezonu 12 golle tamamladı. Yunus U18 kategorisinde de sezonu 19 golle tamamlamıştı. Yunus Ünsal şans verildiği takdirde Emre Selen, Mertkan gibi isimlerle kadroda yer bulabilecek kapasiteye sahip bir oyuncu. Yücel Hoca umarım bu oyunculara şans verecektir.

Adana Demirspor Yönetimi daha önce de Merkan ve Ali Osman ile profesyonel sözleşme imzalamıştı.


AKDENİZ OYUNLARI: U19 MİLLİ TAKIMI

U19 Milli Takımı, Akdeniz Oyunları Final maçında Fas'a 3-2 yenilerek turnuvayı ikinci tamamladı. Normal süresi 2-2 sona eren maçta; penaltılar sonunda galip gelen taraf Fas oldu. 1-0 geriye düştüğümüz maçta gollerimiz; Abdulkerim ve İbrahim'den geldi. Her iki oyuncu da Torku Konyaspor'un oyuncusu. Penaltı atışlarında da yine bu iki oyuncu gollerimize kaydederken; Recep, Okan ve Serdar penaltıları gole çeviremediler. 

Maça A2 Takımı kalecimiz Emre Selen 11'de başladı. Emre Selen, Tunus'u 2-0 yendiğimiz maçta da sahaya ilk 11'de çıkmıştı.

Oyuncu Adı Soyadı
Kulübü
Emre SELEN
Adana Demirspor
Sedat YÜCEAnkaraspor A.Ş.
Mustafa ACUN
Bursaspor
Ozan TUFAN
Bursaspor
Süheyl ÇETİN
Bursaspor
Muhammed Serdar YAZICI
Eskişehirspor
Gökhan SAZDAĞI
Fenerbahçe A.Ş.
Recep NİYAZ
Fenerbahçe A.Ş.
Berk İsmail ÜNSAL
Galatasaray A.Ş.
Atabey ÇİÇEK
Gençlerbirliği
Haydar DENİZ
Gençlerbirliği
İsmail Can ÜZÜM
Göztepe A.Ş.
Kubilay AKTAŞ
Kasımpaşa A.Ş.
Metin SEVİNÇ
Kasımpaşa A.Ş.
Cantuğ TEMEL
Orduspor
Abdulkerim BARDAKÇI
Torku Konyaspor
İsmail GÜVEN
Torku Konyaspor
İbrahim COŞKUN
AJ Auxerre
Okan AYDIN
Bayer 04 Leverkusen
Kubilay Dursun SÖNMEZ
FC Schalke 04



23 Haziran 2013 Pazar

MERTKAN VE ALİ OSMAN'DAN 5'ER YILLIK İMZA

Adana Demirspor yönetimi A2 takımının başarılı oyuncularından; Mertkan Köziğ ve Ali Osman Antepli ile 5'er yıllık sözleşme imzaladı. İki oyuncuda geçtiğimiz sezonun Adana Demirspor A2 takımı adına en dikkat çeken 3-4 oyuncusu arasındaydı. Antalya'da yapılan milli takım seçmelerine her iki oyuncu da davet edilmişti. Mertkan sağ bek, Ali Osman ise ön libero mevkinde oynuyor.

Bu oyuncularla profesyonel sözleşme imzalamak kadar onlara formayı teslim etmekte önemli. Geçmiş senelerde profesyonel sözleşme imzalanıp, 1 defa 18'de yer bulamayan oyunculara şahit olduk. Bizim isteğimiz Emre Selen, Mertkan, Ali Osman, Yunus, Muhittin gibi isimlere güvenilmesi. Hepsinde Demirspor formasının ağırlığı kaldıracak kapasite mevcut, yeterki kendilerine güvenilsin.

Her iki oyuncumuza da yürekten başarılar.