29 Nisan 2013 Pazartesi

A2 MAÇI: ADANA DEMİRSPOR 1 - 0 KARABÜKSPOR

A2 Ligi 13. hafta maçında bugün sahamızda Karabükspor ile karşılaştık. Türkiye şampiyonluğu için play-off müsabakalarına kalma adına çok önemli maça çıktık ve rakip Karabükspor'u 1-0 mağlup ettik. Golü Sinan Akdeniz atmış. Maçı takip edenlerin izlenimleri; aşırı sıcak altında oynanan maçın orta saha mücadelesi şeklinde geçtiği. Yusuf Kurtuluş yine A2 maçında sahaya 11'de çıktı.

Günün diğer sonuçları ise;

Antalyaspor 1 - 0 Galatasaray

Göztepe 0 - 0 Gençlerbirliği

Trabzonspor 3 - 3 Beşiktaş

Alınan sonuçlardan sonra son haftaya girilirken; Gençlerbirliği 25 puan ile lider, aynı puandaki Beşiktaş ise 2. sırada. 22 puanlı Göztepe ise 3. sırada yer alıyor. Antalyaspor 16 puan ile 4. sırada, yine 16 puan ile biz 5. sıradayız. 15 puanlı Trabzonspor 6. sırada, 11 puanlı Karabükspor 7 ve son sırada 9 puan ile Galatasaray yer alıyor.

Play-offlar için ilk 4 içerisinde Final Grubu'nu tamamlamak gerekiyor. Son hafta maçında play-offları garantileyen Beşiktaş ile karşılaşacağız. Antalyaspor ise Karabük deplasmanında. Trabzonspor'da yine play-off oynamayı garantileyen Gençlerbirliği deplasmanında.

Play-offlara kalırız-kalmayız o ayrı konu, A2 takımının bugüne kadar ki verdiği mücadele bizim için yeterlidir. Hepsinin ayaklarına, emeklerine sağlık.

Hiç yorum yok: