18 Nisan 2013 Perşembe

A2 Maçı: ADANA DEMİRSPOR 1 - 1 ANTALYASPOR

Play-off yolunda bizim için çok önemli bir maça çıktık. Adana Demirspor Tesisileri'nde 4. sıradaki Antalyaspor'u konuk ettik. Galip gelsek rakibin üstüne çıkacağımız maçta 1-0 geriye düştük ve daha sonra Yusuf Kemal Atalay'ın attığı golle beraberlikle ayrıldık. Maçı takip edenlerden edindiğim bilgiye göre iki takımda açık futbol oynamış ve birçok gol pozisyonuna girmiş. Emre Selen 2-3 pozisyonda karşı karşıya çıkarmış. Bugün ayrıca Yusuf Kurtuluş maça ilk 11'de başladı ve ikinci yarının ortalarında oyundan alındı.

Aldığımız bu beraberlik ile 11 hafta sonunda 12 puana ulaştık ve 5. sıradaki yerimizi koruduk. Hemen üstümüzde ise 13 puan ile Antalyaspor yer alıyor. 6. sırada ise 11 puan ile Karabükspor bulunuyor. Lider ise 24 puan ile Beşiktaş. Play-off müsabakalarına katılmak için ligi ilk 4 içerisinde tamamlamak gerekiyor.

Haftaya ise deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacağız. Rakip son sırada ve puanı 8. Play-offa kalmak istiyorsak almamız gereken bir maça çıkacağız. Mücadeleye Devam...

Maçtan fotoğraflar için; http://www.adanademirspor.tv/?p=739


Toplu Sonuçlar

Adana Demirspor 1 - 1 Antalyaspor

Beşiktaş 0 - 0 Göztepe

Trabzonspor 2 - 2 Galatasaray

Gençlerbirliği 3 - 0 Karabükspor 

Hiç yorum yok: