26 Temmuz 2012 Perşembe

SEZON ÖNCESİ ADANA DEMİRSPOR

Sıkıntılı bir yaz dönemi daha geçiriyoruz. Bu seferki sıkıntının nedeni sahipsizliğe isyan falan değil,mevcut yönetimin Demirspor'un önünü açmaması.Kendi egoları,hırslarını Demirspor'un geleceğinden daha fazla önemsemeleri. Bu hırs ve ego uğruna gözlerini,kulaklarını her türlü eleştiriye kapatıp,kendilerini destek olan kitle ile yollarına devam etmeleri.

Önder Gökoğlu yönetimi yaptığı transferlerle de taraftarın tepkisini çekiyor. Alınan oyuncuların yaş ortalamalarının yüksel olması,yabancı transferlerin başarısız transferler olduğu düşünülmesi,aynı mevkiye ve defans hattına çok fazla oyuncu alınması ve hiç hayal etmediğimiz bir teknik direktörle anlaşılması gibi.

Aslında şuana kadar ki transfer çalışmaları bana göre olumlu gibi. Kalmasını istediğimiz birçok oyuncuyla tekrar anlaşmayı başardılar. Bunun yanı sıra Kasımpaşa'da şampiyonluk yaşamış Özgür Öçal,yine Elazığspor'da şampiyonluk yaşayan Yusuf Kurtuluş,Süper Lig ekibi Gaziantepspor'dan;birçok kez genç milli takım forması giymiş Çetin Güngör,yine birçok kez genç milli takımlarda forma giymiş Orduspor'lu İrfan Başaran gibi isimler Bank Asya için gayet iyi transferler.

Yapılan transferlerin yaşlı olduğu konusunda yapılacak eleştirinin ise sadece Hüseyin Cimşir için yapılabileceğini düşünüyorum. Koca bir sezonu boş geçirmiş bir oyuncunun hangi niyetle transfer edildiği gerçekten merak konusu.

İşin bir diğer yanında ise takıma abilik yapacak ve Süper Lig tecrübeli birkaç oyuncunun takımda olması gerektiği görüşündeyim. Erman Özgür bu oyuncu olabilir. 34 yaşındaki Erman her transfer olduğu takımda enaz 2-3 sezon oynamış ve en son Mersin forması ile iki sezon önce 2.Lig'de şampiyonluk yaşamıştı. O sezon Mersin'in kadrosunda Erman'ın yanı sıra Mehmet Polat ve İlhan Özbay gibi isimlerde vardı.

Keza daha geçen sezonu şampiyon tamamlayıp Süper Lig'e çıkan Akhisar'ın kadrosunda da Emrah Eren,Levent Kartop,Kürşat,Oğuz Dağlaroğlu gibi isimler vardı.

Ayrıca Brezilyalı Julia Sezar ( Brezilya 4.Liginden alındığı söyleniyor ) ve kaleye transfer edilen Ramazan yine gereksiz transferler olarak nitelendirilebilir. 

Bu noktaya kadar her şey normal gibi gözükse de bu oyunculara para ödeyebilecek yönetim olması lazım. Ancak bizim taşeron yönetimimiz futbolcularla ne kadara anlaşıldığını,ne kadar peşinat ödendiğini hiçbir şekilde açıklamıyor. Kongre salonunda 4 milyon tl hibe yapacağız denmişti,bu 4 milyon tl hibe yapıldı mı ? yapıldıysa nereye kullanıldı ? yapılmadıysa ne zaman yapılacak ? yine hiçbir şekilde bilgi verilmiyor. Hiçbir bilgilendirme de yapmayacaklar,çünkü ağbabalarından bu şekilde öğrendiler.

Geçen sezona başlarken transfer edilen oyuncuların iyi oyuncular olduğunu,bu oyunculara vaat edilen paralar düzenli şekilde ödendiği takdirde başarılı olabileceğimizi söylemiştim. O futbolculara paraları düzenli şekilde ödenmedi ama o oyuncular bu takımı şampiyon yaptılar. Yine bu sezon transfer edilen futbolcuların da vaat edilen ücretleri düzenli ödendiği şekilde başarılı olabileceğimiz kanaatindeyim. Ancak taşeron yönetimin bu ödemeleri hiçbir şekilde yapamayacağını düşünüyorum. Ha birde her oyuncu grubu geçen sezonkiler gibi olmaz.

O yüzden zihniyetini de al git Önder Gökoğlu...

20 Temmuz 2012 Cuma

ADANA DEMİRSPOR 2012 - 2013 FİKSTÜRÜ

1.Hafta Boluspor - Adana Demirspor
2.Hafta Adana Demirspor - Çaykur Rizespor
3.Hafta Denizlispor - Adana Demirspor
4.Hafta Adana Demirspor - Konya Torkuspor
5.Hafta Kayseri Erciyesspor - Adana Demirspor
6.Hafta Adana Demirspor - Adanaspor AŞ
7.Hafta Karşıyaka - Adana Demirspor
8.Hafta Adana Demirspor - Manisaspor
9.Hafta Şanlıurfaspor - Adana Demirspor
10.Hafta Adana Demirspor - MKE Ankaragücü
11.Hafta Bucaspor - Adana Demirspor
12.Hafta Adana Demirspor - 1461 Trabzon
13.Hafta Gaziantep Byk. Bld. Spor - Adana Demirspor
14.Hafta Adana Demirspor - Kartalspor
15.Hafta Tavşanlı Linyitspor - Adana Demirspor
16.Hafta Göztepe AŞ - Adana Demirspor
17.Hafta Adana Demirspor - Samsunspor

18 Temmuz 2012 Çarşamba

AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN

Yönetimimiz düzmece 146 kongre üyesinin oyları sonucu seçildi.Düzmece oylarla seçilen Önder Gökoğlu yönetiminin ilk icraatları aşağıda sıralanmıştır.Kendilerine oy veren,destek olan abileri vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz.

-35'lik Hüseyin Cimşir transfer ettiler.

-Son 3 senede Denizlispor'da 6 maç 1 galibiyet,Diyarbakırspor'da 6 maç 1 galibiyet,karşılığında aldığı para 1 trilyon olan Güvenç Kurtar'la hoca olarak anlaştılar.

-Turgutlu'dan sezon boyunca 27 dakika oynamış Erdem Ünlü'yü transfer ettiler.Yerine Raşit Sevindir'i Turgutlu'ya verdiler.Menejerleri sevindirdiler.

-3 sezonda 13 maç oynamamış iki yabancı oyuncu aldılar.

-Halısaha maçına gidilecek kıyafetlerle takım fotoğrafı verdiler.

-Taraftar arasında ayrımcılık yaptılar,2-3 bin kişinin katıldığı yürüyeşe;çoğunun yaşı 18 olan,neden yürüdüğünü bilmeyen çocuklar dediler.

-Medyayı tekelleştirdiler.

12 Temmuz 2012 Perşembe

YÖNETİM İSTİFA

Dün 19:40'da taşeron yönetime karşı tepki yürüyüşü başladı. Aynı protesto eş zamanlı olarak Ankara ve İstanbul'da da yapıldı. Dünkü 4-5 bin kişi Demirspor taraftarı bölündü diyenlere kapak olsun. Demirspor'un geleceğini düşünen gerçek taraftar hiçbir zaman bölünmedi,bölünmezde.


Protestonun olduğu saatlerde şehrin birçok yerinde esnaf kepenk kapatarak tepkisini gösterdi. Yürüyüş birçok ulusal haber sitesinde yer buldu. Yönetim gidene kadar tepki devam edecek.

7 Temmuz 2012 Cumartesi

TARİHİN EN BÜYÜK ADANA DEMİRSPOR YÜRÜYÜŞÜ

Halk Sokaklara İniyor,Halkın Takımı İçin Savaşıyor...

Yiğitsen Uslandır Bizi !

Bıçak kemiğe dayandığı,
Ok yaydan fırladığı için değil,
Bu bezirgan saltanatı,
Bu zulüm bitsin diye.

Genci yaşlısı,erkeği kadını,
İşçiler,emekliler,köylüler...
Esnaf,memur,öğrenci...
Ve daha niceleri

Büyük Taraftar  Adana Demirspor'u kendisi sananlara ve sahte kongre üyeleri ile başkan olanlara İsyan Yürüyüşünde.

Yüzbinlerce Demirsporlunun istememesine rağmen,koltuğa yapışanlara ve kulübe kendi çıkarlarına göre yönetenlere HAYKIRACAK VE DUR DİYECEĞİZ !!!

ADANA DEMİRSPOR'UN BÜYÜK VE VEFALI TARAFTARLARI ;

Yıllardır kulübün üstüne kabus gibi çöken,Adana Demirspor'un karanlık yüzüne karşı temiz ve güçlü bir Demirspor için yapacağımız onur yürüyüşüne sende katıl ve zalime geçit verme.

Adana Demirspor'un temiz geleceği için değişim zamanı gelmiştir.Biz bu yola baş koyduk,sende bize güç ver.

O FORMAYI GİYİYORSAN O CANDAN VAZGEÇECEKSİN !!!

SIKILMIŞ BİR YUMRUK GİBİ GİRİYORUZ HAYATA !!!

ÇARŞAMBA 19:00 / ATATÜRK PARKI

Saygılarımızla

ŞİMŞEKLER GRUBU

DOST VE DÜŞMAN HERKES BİLSİN Kİ KAZANACAĞIZ !!!

Toplanma : 19:00

Hareket :19:40

5 Temmuz 2012 Perşembe

TANER TAŞÇI'NIN AÇIKLAMASI


Öncelikle herkesin Beraat kandilini kutlarım.
Ercan hoca bugün itibari ile görevinden istifa etti.
Böyle güzel bir günde bunları yazmak istemezdim ama koskoca bir camia bir grup hırsızı engelleyememiş ve 8 yıllık bekleyiş bu kadar emek şimdiden söylüyorum boşa gitmiştir!
Geçen sene emeği geçen bir çok oyuncu ile de anlaşılmayacağını ve de göz boyama transferlerden sonra spor toto, tff ile sponsorlardan gelecek paralar paylaşıldıktan sonra Demirspor'u yüzüstü bırakıp gideceklerini adım gibi biliyorum.

Ben şahsım adıma bizi iyi günde de kötü günde de destekleyen tüm gerçek Demirspor'lulara teşekkür ediyor ve sadece onlara hakkımı helal ediyorum,umarım onlarda bana haklarını helal ederler.Allah Adana Demirspor'un yardımcısı olsun.




4 Temmuz 2012 Çarşamba

KAZANACAĞIZ

Haramilerin saltanatını yıkmak için bir imzada sen at.İmza sayısı şuanda 1700'ü geçmiş durumda.

Kongreler,Salonlar Sizin..Stadlar Bizim..

Kazanacağız...

http://imza.la/m-gokoglu-ve-yandaslarini-ads-de-istemiyorum/liste

3 Temmuz 2012 Salı

ÜÇ PUANLIK MAÇ SORUSU

Aşağıdakilerden hangisi Adana Demirspor'un yeni seçilen yönetim kurulu ve bey babalarının söyleyemeyeceği bir cümledir ?

A-) Talipli varsa bırakırız,Adana Demirspor ortada kalmasın diye,başka aday olmadığı için sahip çıktık.

B-) Eğer yönetime aday varsa cebine 10 milyon lira koysun gelsin,Demirspor'un borçları ortada.Bakmayın bizim koymadığımıza.

C-)Demirspor küçük olsun,bizim olsun düşüncesi uğruna bir haftada 146 üye yaparız ve kongrede kendimiz garantiye alırız.

D-)Halkın takımı olduğumuz için onurlu bir yönetim olarak düşüncemiz ''belediye para versin,biz harcayalım şeklindedir,olurda cebimizden koyarsak;faiziyle alırız haaa ona göre.'' Ortak akıldan kastımız budur.''

E-)Tüm Adana Demirspor camiasından özür diliyoruz. Bu takımı yıllar sonra şampiyon yapan yönetim olmamıza rağmen bu taraftar bizi istemiyor. Takıma Altınordu maçı öncesi dağıtacak 15'er lira dahi bulamadık,şampiyon takımın futbolcusu ve hocasının prim ve maaşlarını ödeyemedik,bizim yönetimde olduğumuz süre içinde kulüp otobüsü haczedildi,futbolcuları belediye kapılarında dilendirdik. O yüzden onuru,gururu,haysiyeti için yaşayan insanlar olarak istifa ediyoruz. İstenmediğimiz koltukta oturacak kadar kişiliksiz insanlar değiliz. 

 Yönetim İstifa.

1 Temmuz 2012 Pazar

HANGİSİ GERÇEK ???

Ocak 2010'da yapılan kongrede Bekir Başkan'ın kongrede liste çıkarmasından sonra yapılan konuşmalar.

Mehmet Gökoğlu ''Kulübün kapanmasını istemiyoruz.Bu kulübü kapatmayın.Kim olursa olsun bu böyle olmalı.Deniyorki Demirspor'a birşey olmaz.Böyle birşey yok.Varsa başka liste seçelim.Ben olayım veya olmayayım,gelin güç birliği yapalım ve Demirspor'u geleceğe taşıyalım.''

Önder Serin ''Gelin iki liste birleşsin.Güç olsun.Kim para verecekse de çıkıp söylesin.Bakın insanlar küsüyor ve daha da küsecekler.Yönetim üç defa istifa etti ve yine göreve geliyor.Borç şuan 8,5 milyon,sezon sonu 12,5 milyon lira olacak.Demirspor bitecek,gidecek yapmayın,yazıktır.Demirspor'a yazık ediyorsunuz.''

Mehmet Gökoğlu ''Demirspor oyuncak değil,üç ayda dördüncü kongre oldu.Bekir Çınar yönetimi istifa etmişti.O zaman istifa etmeselerdi.Demirspor kimsenin oyuncağı olmamalı.Demirspor'un içinde olurum ama bundan sonra yönetimlerde olmam.''